Mit tegyek? A családom kibírhatatlan.
Sziasztok.
A problémám a következő: a kedves családom kibírhatatlan, barátnőim, barátaim is elmarták mellőlem, mindenben irányítani akarnak, és ha nem teszem azt, amit szeretnének, akkor balhéznak.
Itt tartok, 1 forint nélkül, költözni sem tudok, mert nincs miből, de a kétségbeesés, öngyilkosság szélén állok a folytonos vita miatt.
Szórakozni sem járok, mégis naponta hallom, hogy semmirevaló vagyok, és ők tartanak, de ha szóba hozom, hogy dolgozok, akkor rögtön csend van egy ideig, hogy inkább sulizzak, aztán megint a szemrehányások.
Egyszerűen mindentől elvették a kedvem. Enni sem eszek, hogy nehogy rám kelljen költsenek, új cuccot meg legalább 2 éve nem vettem.
Ti mit tennétek?
És ha külön költözök, akkor kb mennyit kell keressek, hogy albérletet, és mindent ki tudjak fizetni?
Nem vagyok nagy igényű, kajára nem költenék sokat, és bulizni sem járok.
És érettségivel milyen munkaterületen próbálkozzak?
Nagyon sokféle munka közül választhatsz. Ha beszélsz egy nyelvet is, az mégjobb. Lehetsz pl. recepciós is. Én is 19 évesen jöttem el otthonról, nem volt könnyű, de megérte! Levelezőn járok főiskolára és dolgozom. Eleinte albérletben laktam, most pedig már a páromnál.
Először is szedd össze magad, panaszkodás helyett kezdj el cselekedni, és ha tényleg változtatni akarsz az életeden, akkor sikerülni fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!