Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? A családom kibírha...

Mit tegyek? A családom kibírhatatlan.

Figyelt kérdés

Sziasztok.

A problémám a következő: a kedves családom kibírhatatlan, barátnőim, barátaim is elmarták mellőlem, mindenben irányítani akarnak, és ha nem teszem azt, amit szeretnének, akkor balhéznak.

Itt tartok, 1 forint nélkül, költözni sem tudok, mert nincs miből, de a kétségbeesés, öngyilkosság szélén állok a folytonos vita miatt.

Szórakozni sem járok, mégis naponta hallom, hogy semmirevaló vagyok, és ők tartanak, de ha szóba hozom, hogy dolgozok, akkor rögtön csend van egy ideig, hogy inkább sulizzak, aztán megint a szemrehányások.

Egyszerűen mindentől elvették a kedvem. Enni sem eszek, hogy nehogy rám kelljen költsenek, új cuccot meg legalább 2 éve nem vettem.

Ti mit tennétek?

2009. okt. 13. 09:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Elmennék dolgozni suli mellett és elköltöznék itthonról.
2009. okt. 13. 09:32
 2/9 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2009. okt. 13. 09:52
 3/9 A kérdező kommentje:
19 éves lány, egy szál érettségivel. :(
2009. okt. 13. 09:55
 4/9 anonim ***** válasza:
78%
Albérlet. Egyértelmű.
2009. okt. 13. 10:00
 5/9 A kérdező kommentje:

És ha külön költözök, akkor kb mennyit kell keressek, hogy albérletet, és mindent ki tudjak fizetni?

Nem vagyok nagy igényű, kajára nem költenék sokat, és bulizni sem járok.

És érettségivel milyen munkaterületen próbálkozzak?

2009. okt. 13. 10:05
 6/9 anonim ***** válasza:
78%
Nettó 90-100 az a minimum,bár ez attól is függ merre laksz. Pesten nem kapsz albérletet 50-60 alatt+ rezsi és akkor még meg is kell élned. A legjobb az lenne ha 1-2 ismerőssel mennél elbérletbe akkor megoszlanának a költségek. Szobát már kapsz havi 10-20 ért,de gondolom olyat nem akarsz.
2009. okt. 13. 10:58
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Pestről van szó, és valóban nem szeretnék csak szobát bérelni.
2009. okt. 13. 11:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a szoba megfontolandó, ugyanis addig sokat tudsz majd félrerakni. Elvégzel 3-4 év alatt egy egyetemet, elmész dolgozni a szakmában, és veszel egy lakást hitelre. A megtakarított pénzből tudod fizetni a hitel nagy részét, és legalább nem albérletre fecsérled a pénzt, ugyanis az nem hasznos kiadás, az sosem lesz a te lakásod.
2009. okt. 13. 11:17
 9/9 anonim ***** válasza:
78%

Nagyon sokféle munka közül választhatsz. Ha beszélsz egy nyelvet is, az mégjobb. Lehetsz pl. recepciós is. Én is 19 évesen jöttem el otthonról, nem volt könnyű, de megérte! Levelezőn járok főiskolára és dolgozom. Eleinte albérletben laktam, most pedig már a páromnál.

Először is szedd össze magad, panaszkodás helyett kezdj el cselekedni, és ha tényleg változtatni akarsz az életeden, akkor sikerülni fog!

2009. okt. 13. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!