Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti éreztétek már annyira...

Ti éreztétek már annyira kilátástalannak az életeteket, hogy úgy éreztétek, nincs értelme tovább élni? Amikor igazán senkinek se vagy fontos, mindenki csak bánt a szüleid a testvéreid is.

Figyelt kérdés

2013. jún. 21. 10:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szakitas?
2013. jún. 21. 10:52
 12/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is rengetegszer érzek így. Mostanság gyakrabban, mint régen, de próbálok valahogy túllépni ezen. Az a baj, hogy tenni kell a dolgomat attól függetlenül, hogy hogyan érzem magam. Nem tudom, hogy vannak-e barátaid akiknek el tudod mondani a problémáidat. Nekem sokszor az is segít, ha csak valaki meghallgat. Próbáld meg elfoglalni magad valami hasznossal, hogy ne a rossz dolgokon pörögjön az agyad. Olvass, tanulj nyelvet vagy valami szakmát. Aztán az abban elért sikerek is sokat tudnak segíteni. Szerintem az otthon magamba roskadok című dolog a lehető legrosszabb. Engem legalábbis hihetetlenül fel tud húzni, ha semmi dolgom nincs, semmi hasznosat nem csinálok! Remélem tudtam segíteni, de ha van kedved privit is nyugodtan küldhetsz, szívesen segítek amiben tudok!

22L

2013. jún. 21. 15:05
 13/14 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, sikerül erőt vennem magamon és küzdök tovább, más választásom nemigen van. Köszönöm szépen a biztató szavakat!
2013. jún. 21. 16:38
 14/14 anonim ***** válasza:

Aha, amikor nem szeretnek meg akarok halni, amikor meg szeretnek, egyből boldog leszek és eszemben sincs.

Mondd nekik, hogy ne bántsanak. Lehet észre sem veszik,

nem tudják hogy te érzékeny lelkű vagy.

2013. jún. 22. 03:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!