Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tudunk csinálni a párommal...

Mit tudunk csinálni a párommal egy ilyen esős délutánon?

Figyelt kérdés

Hova lehet menni,mit lehet csinálni?

Egyébként Debrecenben élünk!

2009. okt. 12. 15:51
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Még kérdezed? :))) (Költői)
2009. okt. 12. 15:54
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Például nézzetek DVD-filmet (közös érdeklődés), tévézés, hívjátok át a barátokat hozzátok. Szerintem rossz idő esetén szabadtéri programok nem esedékesek.... :-)
2009. okt. 12. 15:55
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha egy kis eszetek van, futás a kockás takaró alá, előtte jöhet egy jó nagy bögre forralt bor, vagy forró csokoládé, gondolom innen már menni fog! ;)
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Debtecen??? A világ közepe, gyönyörű hely. A Déry Múzeumban el tudnék tölteni 2-3 órát, az biztos. Sajnos annyira nem ismerem, de beleférne ilyen vacak időben egy jó mozi is!
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Jesszusom... 8-[

Ha ezt egy fórumon kell megkérdezned, már régen rossz...

Pl.:

- menjetek el egy hangulatos sörözőbe...

- menjetek moziba...

- nézzetek otthon DVD-t...

- bújjatok ágyba...

2009. okt. 12. 15:56
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Valami zárt helyre menjetek el ahol nem jut eszetekbe az eső. Sajnos itt is esik az eső és nem tudok semmi érdekeset csinálni :(
2009. okt. 12. 15:58
 7/10 A kérdező kommentje:

Mindig a párom találja ki ,h mit csináljunk,de most én szeretném!!

Még most sem keltünk ki az ágyból,szóval nem rossz ez rég:D

Csak mármost,h minden ágyban történő dolgon túl vagyunk csinálni szeretnénk vmit :)

2009. okt. 12. 16:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát akkor biztosan ennyi testmozgás után megéheztetek, így menjetek el kajcsizni valahova.
2009. okt. 12. 16:07
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Mozduljatok ki.Séta,esernyővel?Én az ilyen időt imádom,a halaim is örülnek a tóban,1 hónapja semmi eső nem volt,majdnem kiszáradtak.Megyek bicajjal a közeli rétre gombát szedni(nálunk már alig esik,lassan eláll) 22L
2009. okt. 12. 16:20
 10/10 anonim ***** válasza:
64%

Tegnap a párommal együtt netezgettünk és elkezdtünk viccoldalakat nézni. Húúúú, a könnyünk szakadt a nevetéstől. Nem gondoltam, hogy ilyen jó időtöltés.

Nem kell rögtön arra gondolni, hogy valami nem okés a kapcsolatukban. Sőt!!! :)

2009. okt. 12. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!