Mit tudunk csinálni a párommal egy ilyen esős délutánon?
Figyelt kérdés
Hova lehet menni,mit lehet csinálni?
Egyébként Debrecenben élünk!
2009. okt. 12. 15:51
2/10 anonim válasza:
Például nézzetek DVD-filmet (közös érdeklődés), tévézés, hívjátok át a barátokat hozzátok. Szerintem rossz idő esetén szabadtéri programok nem esedékesek.... :-)
3/10 anonim válasza:
Hát ha egy kis eszetek van, futás a kockás takaró alá, előtte jöhet egy jó nagy bögre forralt bor, vagy forró csokoládé, gondolom innen már menni fog! ;)
4/10 anonim válasza:
Debtecen??? A világ közepe, gyönyörű hely. A Déry Múzeumban el tudnék tölteni 2-3 órát, az biztos. Sajnos annyira nem ismerem, de beleférne ilyen vacak időben egy jó mozi is!
5/10 anonim válasza:
Jesszusom... 8-[
Ha ezt egy fórumon kell megkérdezned, már régen rossz...
Pl.:
- menjetek el egy hangulatos sörözőbe...
- menjetek moziba...
- nézzetek otthon DVD-t...
- bújjatok ágyba...
6/10 anonim válasza:
Valami zárt helyre menjetek el ahol nem jut eszetekbe az eső. Sajnos itt is esik az eső és nem tudok semmi érdekeset csinálni :(
7/10 A kérdező kommentje:
Mindig a párom találja ki ,h mit csináljunk,de most én szeretném!!
Még most sem keltünk ki az ágyból,szóval nem rossz ez rég:D
Csak mármost,h minden ágyban történő dolgon túl vagyunk csinálni szeretnénk vmit :)
2009. okt. 12. 16:03
8/10 anonim válasza:
Hát akkor biztosan ennyi testmozgás után megéheztetek, így menjetek el kajcsizni valahova.
9/10 anonim válasza:
Mozduljatok ki.Séta,esernyővel?Én az ilyen időt imádom,a halaim is örülnek a tóban,1 hónapja semmi eső nem volt,majdnem kiszáradtak.Megyek bicajjal a közeli rétre gombát szedni(nálunk már alig esik,lassan eláll) 22L
10/10 anonim válasza:
Tegnap a párommal együtt netezgettünk és elkezdtünk viccoldalakat nézni. Húúúú, a könnyünk szakadt a nevetéstől. Nem gondoltam, hogy ilyen jó időtöltés.
Nem kell rögtön arra gondolni, hogy valami nem okés a kapcsolatukban. Sőt!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!