Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez így "normális"? Megéri?

Ez így "normális"? Megéri?

Figyelt kérdés
Van két barátnőm. Az egyik 25 , a másik 28 éves.Mindkettő 3 illetve 4 év párkapcsival a háta mögött.Az egyiket nemrég eljegyezte a párja egy 120 ezer forintos gyűrűvel. A fiú jól áll anyagilag, de spórolt is mellé. Erre tegnap hív a másik, (én már akkor tudtam), hogy ez és ez van, meg 120 ezer, meg ilyen flancolást,honnan volt pénzük ... tegnap meg kapom tőle a fotókat lefényképezve a kezén valami csilivili gyűrűvel, és alatta: "Mi is megtartottuk..." Nem értek a gyűrűkhöz nagyon, de a kép alapján ez is verte a 100 forint értéket.. Eddig se hittem, hogy ő túl őszinte a barátságunkban, de mostmár pláne... Ezen gondolkodom, hogy vajon tényleg megérte neki ez a dolog? Érdemes volt?
2009. okt. 12. 07:53
 1/6 A kérdező kommentje:
bocsi, értelmesebben az eleje ."Erre másnap hív a másik...." ezt akartam írni . Reggel van még:)
2009. okt. 12. 07:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy mi a probléma?
2009. okt. 12. 08:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Én a helyedben azon gondolkoznék inkább, hogy MIÉRT EZEK A BARÁTAIM, akiknek ilyen félresikerült az értékrendjük. Akiknek nem az a fontosabb hír, hogy eljegyezték egymást a párjukkal, hanem az, hogy mennyire sok pénzbe került a gyűrűjük és melyiküké a drágább.

Ez igazán szencsi, hogy a barinőidnek ezek a "hírek" egy 3-4 éves párkapcsival a hátuk mögött és azért vesznek drága eljegyzési gyürcsit, mert villcsizni akarnak és egymásra licitálni.

2009. okt. 12. 08:24
 4/6 anonim ***** válasza:
most irígykedsz vagy mi?;) ha neked nem tetszik ez a fajta hozzáállás mondd meg neki.
2009. okt. 12. 08:33
 5/6 anonim ***** válasza:
8:24, én is éppen ebben a stílcsiben akartam beírni, megelőztél. :) Egyébként én sem értem, mi a probléma.
2009. okt. 12. 09:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Mikor felhívott a másik és mondta a flancos gyűrűt, stb. te mit szóltál? Kibeszélted a másik barátnődet?

Mert ha igen, akkor szerintem jobb ha lapítasz, mert akkor tényleg lehet némi irigység a dologban.

amúgy meg te azzal ne foglalkozz kinek milyen értékű gyűrűje van, ha igaz barátnők, akkor örülj szívből a hírnek és ne foglalkozz semmi mással.

Ha meg szóba hozza valamelyik, hogy mennyibe került kérdezz rá nyugodtan, hogy egy harmad ilyen értékűtől is ennyire el lenne szállva?

2009. okt. 12. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!