Van két barátnőm. Az egyik 25 , a másik 28 éves.Mindkettő 3 illetve 4 év párkapcsival a háta mögött.Az egyiket nemrég eljegyezte a párja egy 120 ezer forintos gyűrűvel. A fiú jól áll anyagilag, de spórolt is mellé. Erre tegnap hív a másik, (én már akkor tudtam), hogy ez és ez van, meg 120 ezer, meg ilyen flancolást,honnan volt pénzük ... tegnap meg kapom tőle a fotókat lefényképezve a kezén valami csilivili gyűrűvel, és alatta: "Mi is megtartottuk..." Nem értek a gyűrűkhöz nagyon, de a kép alapján ez is verte a 100 forint értéket.. Eddig se hittem, hogy ő túl őszinte a barátságunkban, de mostmár pláne... Ezen gondolkodom, hogy vajon tényleg megérte neki ez a dolog? Érdemes volt?
2009. okt. 12. 07:53
1/6 A kérdező kommentje:
bocsi, értelmesebben az eleje ."Erre másnap hív a másik...." ezt akartam írni . Reggel van még:)
2009. okt. 12. 07:56
2/6 anonim válasza:
Nem értem, hogy mi a probléma?
2009. okt. 12. 08:09
3/6 anonim válasza:
Én a helyedben azon gondolkoznék inkább, hogy MIÉRT EZEK A BARÁTAIM, akiknek ilyen félresikerült az értékrendjük. Akiknek nem az a fontosabb hír, hogy eljegyezték egymást a párjukkal, hanem az, hogy mennyire sok pénzbe került a gyűrűjük és melyiküké a drágább.
Ez igazán szencsi, hogy a barinőidnek ezek a "hírek" egy 3-4 éves párkapcsival a hátuk mögött és azért vesznek drága eljegyzési gyürcsit, mert villcsizni akarnak és egymásra licitálni.
2009. okt. 12. 08:24
4/6 anonim válasza:
most irígykedsz vagy mi?;) ha neked nem tetszik ez a fajta hozzáállás mondd meg neki.
2009. okt. 12. 08:33
5/6 anonim válasza:
8:24, én is éppen ebben a stílcsiben akartam beírni, megelőztél. :) Egyébként én sem értem, mi a probléma.
2009. okt. 12. 09:26
6/6 anonim válasza:
Mikor felhívott a másik és mondta a flancos gyűrűt, stb. te mit szóltál? Kibeszélted a másik barátnődet?
Mert ha igen, akkor szerintem jobb ha lapítasz, mert akkor tényleg lehet némi irigység a dologban.
amúgy meg te azzal ne foglalkozz kinek milyen értékű gyűrűje van, ha igaz barátnők, akkor örülj szívből a hírnek és ne foglalkozz semmi mással.
Ha meg szóba hozza valamelyik, hogy mennyibe került kérdezz rá nyugodtan, hogy egy harmad ilyen értékűtől is ennyire el lenne szállva?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!