Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen lesz egyedül szilveszte...

Milyen lesz egyedül szilveszterezni?

Figyelt kérdés
22 éves fiatal anyuka vagyok, most derült ki, hogy idén szilveszterkor itthon leszek, és tök egyedül. Mármint a 2 éves fiammal persze, nade ő 8-9 körül úgyis kidől. Tavaly, amikor egy éves volt, elmentem a barátaimmal este, előtte meg a szüleimnél voltunk, az előtt meg mindig mentem valahová. Sosem voltam még egyedül szilveszterkor, kicsit tartok tőle, hogy milyen lesz, nem fog nagyon nyomasztani, hogy ilyenkor tényleg MINDENKI társaságban van, csak én nem? Itt fog az egész környék rajcsúrozni a téren, én meg tartok tőle, hogy tök feszült leszek ettől. Van valakinek valami jó ötlete egy ilyen magányos szilveszterre?
2009. okt. 11. 23:05
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Hú, hát ezt nagyon meg kell fontolnom. Idegennél még sose aludt, csak a nagyinál, ott már sokszor, azt megszokta, de sehol máshol. És éppen egy nehezen alvó korszakában van. Jó, a bölcsiben alszik délutánonként már egy hónapja, akkor kezdte, de kicsit más a délutáni alvás. Akkor már inkább hívnék ide valakit, csak pár órára, mondjuk 10-től 1-ig, 2-ig, akkor legalább ébredéskor már itt lennék vele, meg elaltatni is én tudnám. Ez nem is lenne rossz megoldás, csak még sose hívtam bébiszittert, ezért nincs semmi tapasztalatom velük. De végülis ez csak 3-4 óra lenne, addig még összespórolhatok rá. Lehet, hogy ezt fogom csinálni, ez meg sem fordult a fejemben :) Hiszen végülis nekem az bőven elég, ha 11-re odaérek ahol a többiek vannak, éjfélkor koccintás, egy-másfél órát még velük vagyok, aztán irány haza, egy átlagos estén is kettőkor fekszem általában :)

Amikor elkezdtem írni a kommentet, még úgy voltam vele, hogy jó az ötlet elviekben, de áá inkább nem, de most egyre inkább úgy érzem, hogy ez jó megoldás lenne. Tényleg nem sok időre akarok elmenni, szóval nem gáz ez. Attól nem tartok, hogy beengedni valakit a lakásba (tőlem nincs mit lopni :P), meg amúgy a bébiszitternek sem lenne sok dolga egy alvó gyerekkel. A fiamnak sem lenne gáz, hiszen én altatnám és reggel velem ébredne. Tetszik az ötlet, nagyon köszönöm, nem is tudom, hogy nem jutott eszembe eddig :)

2009. okt. 12. 18:08
 12/17 anonim ***** válasza:

Nagyon szívesen, örülök, hogy segíthettem. Akár hirdetést is feladhatsz, úgy kikerülöd a követítőket (felár). Esetleg a környékbeli kismamák is tudnak valakit ajánlani. Arra azért figyelj, hogy bárki jön, kérj referenciát és ne sajnáld az időt, hogy az adott családtól utána érdeklődj, milyen tapasztalataik voltak. Akárhogy is, csak egy idegent engedsz az otthonodba, a gyerekedet bízod rá!

Jó mulatást!

2009. okt. 13. 10:12
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :) Szerintem a keresésre rászánok egy hónapot, az tuti. Nekem sem mindegy, hogy ki őrzi a kisfiam álmát :) Meg előtte legalább egyszer szeretném ha találkoznának, hátha felébred a csöpifiú, akkor ne egy vadidegent találjon ott. Persze el fogom neki mondani, hogy mi lesz, de egyszer legalább muszáj hogy találkozzanak előtte.
2009. okt. 13. 17:57
 14/17 anonim ***** válasza:
25%
szerezz egy kis zöldet valakitől, ülj ki szívd el, menj be és mosolyogj..
2009. okt. 15. 20:40
 15/17 anonim ***** válasza:
Én is egyedül fogok szilveszterezni, most 16 hetes terhes vagyok, szilveszterkor a 21 hétben leszek. Nekem sincs párom, és nagyjából ugyanaz a bajom, mint Neked. A barátok eltűntek, mióta nem csak buli az élet. Ha gondolod, akkor elmehetünk együtt valahová, vacsorázni, inni egy pohát bort. Mégiscsak jobb, mint otthon, egyedül. Én pesti vagyok.
2009. nov. 20. 18:06
 16/17 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, én nagyon szívesen tölteném veled a szilvesztert, szimpatikus vagy, csak egy a gond, én tőled 200 km-re lakom :S Mondjuk ha neked Pécs nincs nagyon messze, akkor várlak szeretettel :) De amúgy is szívesen venném, ha írnál privit, jó lenne beszélgetni.
2009. nov. 20. 19:44
 17/17 anonim ***** válasza:

na, mizu azóta? Az akkor várandós kismamák hogy vagytok? Lett párotok? Milyen az anyukalét?

Aki át akarta szeretkezni magát az újévbe? Lett pasid?

Basszus ...2009..... üzenetek a múltból.... kis cetlik a jövőbe....

2022. okt. 18. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!