Milyen lesz egyedül szilveszterezni?
Hú, hát ezt nagyon meg kell fontolnom. Idegennél még sose aludt, csak a nagyinál, ott már sokszor, azt megszokta, de sehol máshol. És éppen egy nehezen alvó korszakában van. Jó, a bölcsiben alszik délutánonként már egy hónapja, akkor kezdte, de kicsit más a délutáni alvás. Akkor már inkább hívnék ide valakit, csak pár órára, mondjuk 10-től 1-ig, 2-ig, akkor legalább ébredéskor már itt lennék vele, meg elaltatni is én tudnám. Ez nem is lenne rossz megoldás, csak még sose hívtam bébiszittert, ezért nincs semmi tapasztalatom velük. De végülis ez csak 3-4 óra lenne, addig még összespórolhatok rá. Lehet, hogy ezt fogom csinálni, ez meg sem fordult a fejemben :) Hiszen végülis nekem az bőven elég, ha 11-re odaérek ahol a többiek vannak, éjfélkor koccintás, egy-másfél órát még velük vagyok, aztán irány haza, egy átlagos estén is kettőkor fekszem általában :)
Amikor elkezdtem írni a kommentet, még úgy voltam vele, hogy jó az ötlet elviekben, de áá inkább nem, de most egyre inkább úgy érzem, hogy ez jó megoldás lenne. Tényleg nem sok időre akarok elmenni, szóval nem gáz ez. Attól nem tartok, hogy beengedni valakit a lakásba (tőlem nincs mit lopni :P), meg amúgy a bébiszitternek sem lenne sok dolga egy alvó gyerekkel. A fiamnak sem lenne gáz, hiszen én altatnám és reggel velem ébredne. Tetszik az ötlet, nagyon köszönöm, nem is tudom, hogy nem jutott eszembe eddig :)
Nagyon szívesen, örülök, hogy segíthettem. Akár hirdetést is feladhatsz, úgy kikerülöd a követítőket (felár). Esetleg a környékbeli kismamák is tudnak valakit ajánlani. Arra azért figyelj, hogy bárki jön, kérj referenciát és ne sajnáld az időt, hogy az adott családtól utána érdeklődj, milyen tapasztalataik voltak. Akárhogy is, csak egy idegent engedsz az otthonodba, a gyerekedet bízod rá!
Jó mulatást!
na, mizu azóta? Az akkor várandós kismamák hogy vagytok? Lett párotok? Milyen az anyukalét?
Aki át akarta szeretkezni magát az újévbe? Lett pasid?
Basszus ...2009..... üzenetek a múltból.... kis cetlik a jövőbe....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!