Mit vegyek apukámnak karácsonyra?
Autójához valami csilivili kütyüt? Pl. bőr kormányvédő, térképolvasó lámpa, szép autósszőnyeg, üléshuzat, stb. Az autóját a legtöbb férfi imádja!
Hobbijával kapcsolatos könyvet vagy tárgyat? Az én apukám pl nagy horgász volt, kimeríthetetlen az ajándéklista, mindig volt valami új, amit még nem próbált, stb. A férjem a teniszért és a történelemért rajong, ugyanez a helyzet.
Szia! 14:01 vagyok megint. Sajnálom, hogy beteg apukád.
De azért mert már nem űzi a sportot, még érdekli, nem?
Szóval, egy jó könyv a tenisz vagy a bowling történetéről, a legnagyobb teniszcsillagokról?
Az is nagyon jó, ha most lett új autója! Jól jegyezd meg, én már megtanultam: egy féri számára az autó olyan mint a karácsonyfa, mindig fér rá még egy dísz :=). Nem tudom, hogy hol laksz, de próbálj meg elmenni egy nagyobb autós áruházba (pl. a törökbálinti Coránál a Homasita, de azt hiszem Bp-en a XI.Fehérvári út és talán az Andor u. sarkán is van egy boltjuk), meg fogsz döbbenni, mennyi rendkívül fontos marhaságot kínálnak, amit apukád valószínűleg örömkönnyekkel aggatna be az új kocsijába (pohártartó, szemüvegtartó, mobiltartó, olvasólámpa 1-2 ezer forintba kerülnek; italhűtő 3-5 ezer Ft, millióféle váltógomb, stb.).
Ha ez sem, akkor, ha szeret tévézni, talán örülne egy olyan elöl összecippzározható Tv-s plédnek 3-4 ezer Ft, vagy mondjuk egy lábmasszírozónak (tudod, a tálcás, vizes 4-6 ezer Ft-tól felfelé). Lassan kifogyok az ötletből, de csak mert keveset tudok apudról, azt sem mondtad, milyen összegben gondolkodjunk, lehet, hogy ez mind drága neked. Hány éves vagy? Írd meg és akkor még sorolunk ötleteket!
Új biciklis nadrág, egy szuper biciklis póló vagy felső, új bukósisak, valami extrább pedál.
Optikai (vezeték nélküli) egér, CD-rom tartó, 1 éves számítógépes magazin előfizetés, Ugyanígy esetleg teniszmagazin vagy sport- vagy autósújság előfizetés... Még gondolkozom, ha eszembe jut valami, írok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!