Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg van arra valamilyen...

Tényleg van arra valamilyen törvény, hogy 2 éves gyerek mellett nem lehet külföldön munkát vállalni, úgy, hogy Ő nem jönne azonnal velem?

Figyelt kérdés
Én vagyok az édesanyja.
2013. jún. 15. 20:08
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Igen, ebben biztos vagyok, nagyobb türelme is van mint nekem, egyszerűen rajong érte. :) Amikor például volt, hogy egész héten éjszakás voltam, mindent vállalt helyettem a pelenkázástól, a fürdetésig, mindent megcsinált, nagyon jó apa. De ettől nem hagynám itt könnyebben a kislányom. :(:) Abban bízom, hogy sikerül így a kedves ismerősöm által abban a munkakörben elhelyezkednem ahol Ő dolgozik és ugye kéthetente hazajárhatnék...Ez nem viselne meg annyira bennünket. Ha ez esetleg nem sikerülne, nem tudom hosszabb távra hogy indulnék el... Azt lehet, hogy nem tudnám vállalni, hogy egy évig nem látom Őt/Őket...
2013. jún. 15. 21:48
 22/23 anonim ***** válasza:
Menjél ki nyugodtan,ne aggódj,jó döntést hozol :-) !!! Biztos nem lesz gond !!! Teremts meg a feltételeket és vidd a családodat is .Jobban jártok hidd el,és a gyereknek is hihetetlen elöny,ha ott nő fel ! Sok sikert és kitartás :-) !!!
2013. jún. 16. 06:07
 23/23 anonim ***** válasza:

Menj, de csak ha ideiglenes a kulonleves. Ha talalsz egy jo allast, azzal mar ki tudsz venni egy lakast, es johetnek is utanad.

Idovel talal majd kint munkat a ferjed is, addig meg egy fizetesbol is meg lehet elni (ez csak Magyarorszagon lehetetlen)

2014. ápr. 11. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!