Slider kérdése:
Nagy itthon a probléma és nem találok ésszerű megoldást. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
a faterom egy alkesz és gebe ember, és folytonsértegeti anyumat aki nagyon jo ember, senkinek sem ártott soha, és a faterom meg tönkre teszi a lakásban felujitott cuccokat, mit tegyek?van jopár haverom akiknek szolhatok hogy agyalják meg, de akkor meg bátyjám haragudna rám, anyám meg nem tomm miért nem válik el:S ráadásul nekem is meg a bátyjámnak is nekiment, párszor már meg is ütötte anyumat.Ienkor fejbevágjam?mert már annyira idegesít hogy megfognám és ott helyben megverném, mert oylan dolgokat mond anyumnak hogy olyat ember nem mond a másiknak:S. kérlek segítsetek:((15 éves vagyok)2009. okt. 9. 19:20
1/8 A kérdező kommentje:
vagy van valami jogi folyamat amin kipenderíttethetem innen? feljelenthetem?
2009. okt. 9. 19:26
2/8 anonim válasza:
Feljelentheted,de ha anyukád és a tesód nem álnak meléd,nem sok az esélye hogy bármi is történni fog.
4/8 anonim válasza:
Jaaaj, haggyad má... aszongya feljelentheted...Pfff, azt mi lesz, ejnyebejnye, mert ennél több nem.
Szar dolog, mikor apád ellen így érzel. Őszintén szólva, engem egyszer ütne meg, én leverném és odakötözném mindig valahova, amíg ki nem józanodik!!!
5/8 anonim válasza:
Nem tudod megoldani. Ez az ő ügyük. Te csak átvészelni tudod. Esetleg anyudnak a lelkére beszélhetsz. Ő tudná ezt megoldani, ki tudja, miért nem teszi?
Őt kel rávenni, hogy változtasson. Esetleg lenne olyan rokon, akire hallgat! Azzal beszélj! Hosszú folyamat lesz.Beszélj a tesóiddal is!
6/8 anonim válasza:
Próbálkoz a családsegítő intézetben segítséget kérni. Az iskolapszichológust is megkeresheted, vele meg tudod beszélni, merre indulj el. Ott nálatok, ő tudja hogy megy.
7/8 anonim válasza:
Először azt kéne kideríteni anyukád miért nem akar elválni? Beszélni kéne vele sokat. Megmondhatnád neki, hogy ha nem is maga miatt legalább értetek gyerekeiért tegye meg azt az áldozatot, hogy békességben felnőhessetek. Ne keljen rettegésben élnetek az elkövetkezendő min. 5 évben
8/8 A kérdező kommentje:
nem élünk rettegésbe mert akármikor én is egykézzel ki tudnám dobni innen,de azért anyummal sokat beszélek eről, és már kezdem meggyőzni:)
2009. okt. 10. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!