A Russel név anyakönyvezhető Magyarországon?
Figyelt kérdés
Láttam egy nőt facebookon akinek a kisbabáját Russelnek hívják. O.o2013. jún. 10. 17:03
11/16 anonim válasza:
Nintendo és Pokemon is anyakönyvezhető, így én már semmin nem lepődök meg.
Bár az érdekelne, hogy a Pokemonra keresztelők tudják-e, hogy szörnynek anyakönyveztetik a gyereküket?
12/16 anonim válasza:
Lehet hogy külföldön született a baba.
13/16 anonim válasza:
Magyar gyereknek (két magyar származású szülővel) nem adható sem a Nintendo, sem a Pokémon, sem a Russel.
A romáknál pl. már adható, mert rájuk nem vonatkoznak a magyar névadási szabályok, mert ők egy másik népcsoport.
14/16 anonim válasza:
Aki nem hiszi el, az nézze meg a Magyar Tudományos Akadémia oldalán az Anyakönyvi bejegyzésre alkalmas utónevek jegyzékét. Június elsején frissítették a listát, szóval elég aktuális. Nincs benne se Pokémon, se Russel.
Magyar gyerek pedig csak ezeket a neveket kaphatja. [link]
15/16 anonim válasza:
Nálunk lakik egy szintén c... család, náluk Lájk a legkisebb pulya.
16/16 anonim válasza:
A facebook-on én láttam már sok dolgot. Biztos csak azt írták ki, hogy úgy hívják, anyakönyveztetve meg máshogy lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!