Akik publikus, párhuzamos kapcsolatban élnek vagy valah ilyet alakítottak: hogyan alakult a bemutatás a régebbi partnernek, hogyan jelentetelk meg társaságban, hogy sikerültek a dolgok, milyen belső ellenállásokat kellett legyőznötök?
meg engedsz egy kérdést?
szerelmes is vagy mindegyikbe?
egyébként hány éves vagy?
"Eddig úgy tűnik, egyikőtöknek sem iylen a kapcsolata, nem értem, akkor miért gondoljátok, hoyg tudtok yilen sztorit mesélni, és mit kerestek ebben a topicban.:-o" Hülyegyerek.
Mert te aztán biztos annyira jól nézel ki, és népszerű vagy, hogy 3 nő is bevállalja azt, hogy rajtad osztozni kell, mert te olyan nagyszerű vagy, hogy a harmadrészed is elég. Játszod itt a nagymenőt, hogy te milyen bazinagyarc vagy a hülye kérdéssel, sztem szálljál magadba, és vedd vissza a pofádat, mert nem azok a hülyék, akik nem tudtak pontosan válaszolni, hanem te, hogyha így gondolkodsz, hogy ez a normális... Költözz a Közel-Keletre, és tarts háremet, hülyegyerek, kérdezd meg az arabokat, milyen az amikor valakinek 5 felesége van. Szerintem Nyugaton vagy, ahol a "megszokott" egyelőre még az, hogyha valaki heteroszexuális és egy emberrel áll kapcsolatban. Ha valakinek ilyen deviáns gondolkozása van, mint neked, örüljön, ha egyáltalán elfogadják, nemhogy még kérdésére válaszolnak... És te még kiosztod őket. Ha valami nem tetszik, tegyél fel értelmes kérdést, vagy ilyennel takarodjál a "Családi kapcsolatok" topicból, vagy mondom: menjél oda, ahol ezt elfogadják.
Én egy pasit ismerek, aki mindig beugrott, ha a környékünkön járt (200 km-re lakik). Egyszer a feleségével jött, egyszer a barátnőjével. Tudtak egymásról, mivel a pasi fele idejét itt, fele idejét ott töltötte (mindkettejükkel együtt élt, mikor hol esett jól). A nők meg harcoltak egymással, maguknak akarták a pasit. Neki meg kényelmes volt, igazi döntésre nem kényszerítették. Az hogy miért nem léptek le, számomra rejtély. A bemutatkozást a nők maguk közt oldották meg. A feleség jelenetet rendezett a barátnő munkahelyén. Kb 5 évig ment ez így. Lehet, te nem ilyesmire gondoltál, de félig meddig beszélhetünk nyitott kapcsolatról, mert hárman voltak benne, és mindenki tudott mindenkiről. A "legszebb" az volt, amikor mindkét nő kb. 1 hónap eltéréssel gyereket szült. Apuka vállalta mindkettőt. Végül a feleség nyert. Csatát mindenesetre.
Mivel a véleményemet nem kérdezted a fenti történetről, ezért azt nem írom ide, de tudnék cifra jelzőket csatolni...
Kérdező hogy te mekkora egy pökhendi kis.....vagy.
Megkönnyítettem a dolgodat,saját magam moderáltam ki,hogy mit gondolok rólad a stílusod miatt.
A pontozott részre gondolj amit akarsz,de semmiképpen sem pozitív jelzőt.
ja igen,ha normálisan teszed fel a kérdést,senki nem fog itt neked "értetlenkedni" és akkor nem kell ennyit magyaráznod,vagy mi volt a bajod.
mellesleg ha a kérdésedhez csak "értetlenkedő" hozzászólások érkeznek nem ártana magadba szállni,hogy nem e véletlenül te magad tetted fel értetlenül a kérdést,és nem is mások a hülyék....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!