Szeretnétek (majd) aranylakodalmat tartani?
Figyelt kérdés
avagy a kérdés arra irányul, hogy ki hogyan bízik a házassága sikerében? :)2009. okt. 8. 14:10
1/7 anonim válasza:
Ha szeretnék se jönne már össze, épp a 90-et tölteném be akkortájt, ha most azonnal férjhez mennék. De nem tervezem.
Annak, aki megéri, annak gratulációm és sok boldogságot előtte és utána egyaránt.
A szüleimnek most nyáron volt. Nagyon büszke vagyok rájuk!!! :)
2/7 anonim válasza:
Nem fogok összeházasodik Dzsonszíval, ha erre vagy kíváncsi, szóval nem lesz aranylakodalom. A házasság hülyeség.
3/7 A kérdező kommentje:
Örülök kedves utolsó,hogy ilyen intim titkokat is megosztasz velem...Hihetetlen! Valaki valami értelmeset?:)
2009. okt. 8. 14:45
4/7 anonim válasza:
Szeretnék,de ahhoz még kell 23 év,mert 2 éve vagyunk házasok.:)
5/7 anonim válasza:
amiről irsz, az az ezüstlakodalom. Az aranylakodalmat 50 év után ünnepelik.
Egyébként nem tudom. Most 34 éves vagyok, a férjem 45. 3 éves házasok vagyunk. 47 év múlva én 81, a férjem meg 92 lesz. Ha a nagypapámra hasonlitok és az ő génjeit örököltem, akkor 60 éves korom környékén halok meg, ha a nagymamiét, akkor esélyem van 80 évig élni.
6/7 anonim válasza:
Ahhoz még 49,5 évet kell megérnünk házasságban. :-) Abban egy cseppet sem kételkedem, hogy amíg élünk, ki tudunk/fogunk tartani egymás mellett, de az már korántsem olyan biztos, hogy 80 éves korunkban élni fogunk még.
7/7 anonim válasza:
7 éve vagyunk házasok és biztos vagyok abban, hogy meg fogjuk ünnepelni az aranylakodalmunkat :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!