Hogy tetszik a Leon név?
Figyelt kérdés
2013. jún. 5. 18:22
21/31 anonim válasza:
leon, a profi... szerintem nem elterjedt név... egy oroszlánra emléksztet
22/31 anonim válasza:
Nekem tetszik, de szerintem ne az itt elhangzottak alapján válassz, mivel itt úgyse tetszik senkinek semmi :) dönts aszerint, hogy neked mennyire tetszik. Ha nagyon, akkor hajrá! Fel se fog tűnni a különlegesebb Leon név a sok Vanessza, Benett, Kevin, és Edvárd között :D Amúgy mikor én kérdeztem rá ugyanerre a névre, nem kaptam ilyen ellenséges válaszokat!
23/31 anonim válasza:
15.évvel ezelőtt egyik tanárom Hunor nevet adta a fiának,mindenki csodálkozott, hogy milyen furcsa meg, hogy szekálni fogják stb ma meg mennyi Hunor van, ma már tucat név az is.
24/31 anonim válasza:
Leont mgé nem ismerek, csak egy Leontint, ő pap.
Az is számít, milyen vezetéknév mellé rakják.
27/31 anonim válasza:
Magyarnak ciki. Jean Reno-t meg imádom.
28/31 anonim válasza:
Nekem tetszik, szerintem szép név.
29/31 anonim válasza:
a Seat Leon jut eszembe, meg Jean Reno. a név maga szép, de magyar gyereknek egy kicsit fura. pláne ha valami nagyon magyaros a vezetéknév. ha kicsit külföldiesebb hangzású, akkor nem hat mulatságosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!