Fogadnál örökbe félvér vagy teljesen más rasszhoz tartozó babát vagy gyereket?
Figyelt kérdés
pl. kínait, afrikait, afro-amerikait (ill. más népcsoporthoz tartozót)?2009. okt. 7. 16:50
21/27 anonim válasza:
Mi sokat beszéltünk róra és ha összejön akkor egy gyönyörű szép kis néger kisfiút nevelhetek fel!!
Minden vágyam..Imádom a gyereket..és nem fogok különbséget tenni a saját és az örökbefogadott között!!
22/27 anonim válasza:
furcsa, hogy sokan úgy beszélnek a különböző rasszokból való gyerekekről, mintha ruhákat próbálgatnának.
23/27 anonim válasza:
max kínait. nagyon aranyosak az ázsiai kislányok :)
24/27 anonim válasza:
Ha lenne sok pénzem ami sajnos nincs akkor örökbe fogadnék nem is egy hanem 10 különböző nemzetiségű gyereket. Minden gyermek csak gyermek nem szabad megkülönböztetni csak a bőrszínük miatt őket. Én hiszek benne hogy egy más nemzetiségű kisgyereket is feltudnák nevelni az én elvárásaim szerint hogy abból becsületes felnőtt válljon!
A bőr színe nem számít, nekem soha nem is számított! Sajnos kevesen vagyunk így ezzel, ebben a rasszista világban!
25/27 anonim válasza:
egy neger kissracot itgen , de inkabb egy neger apukat szeretnek es akkor szep csoki gyerek jonne ossze belole , ahh imadom azokat :)
26/27 anonim válasza:
én most ázsia mániás vagyok, de fogadnék örökbe: kínait, japánt, vietnámot, ... és persze fekete babát is :] nem az a lényeg hogy milyen a bőrszínük. de simán fogadnék örökbe :)
27/27 anonim válasza:
Miért ne?Ha normális közegben nő fel,abból is válhat normális ember,mint akárki másból.Viszont ha adoptálni akarok,akkor inkább én is egy lemondott gyereket fogadnék örökbe itthonról.Viszont ez akkor lehetséges,ha mondjuk nem jönne össze egy saját gyerek sehogy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!