Hogyan vegyem rá az anyukámat, hogy jöjjön el az öccsémmel és az egész családdal moziba?
Az öcsém 7 és fél éves és immunhiányos, ezért anyukám nem nagyon mer vele menni sehova. Moziban még sohasem volt (az öcsém). Jövő kedden (2009.10.13.) lesz egy premier előtti vetítés a moziban, amire majd kapunk jegyet. De anyukám nem akar jönni, mert hétköznap lesz és az iskola miatt időben kell lefeküdni. De ez egy kivételes vetítés, mert ellentétben a korábbiakkal nem 19:00-kor, hanem 18:00-kor kezdődik, ezzel mégsem tudtam meggyőzni anyukámat, aki határozottan nem akar jönni.
Kéne egy-két fantáziadús meggyőzési módszer lehetőleg mellőzve a hazugságot és kedves hangnemben.
Sürgős!!!!!
Szia!
Nem olvastok elég figyelmesen... immunhiányos az öcsi. Avagy egy kis nátha, tüsszögés a moziban, aztán mehetnek is vele az intenzívre. De akkor az egész kérdésnek mi is a lényege?
Így, 1 év után már én is másképp látom a dolgokat...
Azóta az öcsém 8 és fél éves lett, és a nyíregyházi Palace (amiről szó volt) hamarosan (július 8-tól) már 3D filmeket is fog vetíteni.
Szerintem ezzel is egy kicsit nagyobb már az esély arra, hogy az egész család, együtt moziba menjen.
Az intenzíves válaszoló nagyot túlzott: az öcsém nem HIV-es, tehát nem szerzett, hanem veleszületett immunhiányossága van, de ez nem olyan durva, mint ahogy néhányan elképzelik. Egy hapci után nem jön az intenzív, hanem vagy semmi, vagy a háziorvos...
Remélem és kívánom neki, hogy minél hamarabb kinője ezt a betegséget. És mondjuk ti is lehettetek volna ilyen jószívűek...
Végre! :D
Megvolt a család első közös mozizása, méghozzá a pesti IMAX-ben! Már évekkel ezelőtt is voltunk együtt moziban, de akkor az öcsém még nem született meg. Neki ez volt az első moziban nézett filmje, méghozzá IMAX 3D-ben (Toy Story 3 IMAX 3D).
Nagyon élvezte. És mellesleg már kezdi kinőni a beteges korszakát. Alig várja a következő 3D-s filmnézést!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!