Párkapcsolati krízis. Belefáradtam. Mit tegyek? Hogyan változtassam meg az egészet? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt a párommal és a kapcsolatunk olyan tekintetben jó, hogy szeretjük egymást, közös terveink vannak, együtt is élünk és együtt is szeretnénk maradni. Viszont van egy nagy problémám, amivel már egyszerűen nem tudok megbirkózni. Az életünk abból áll, hogy a szüleinél lakunk vidéken, ülünk a szobában és én nézem, ahogy ő játszik a számítógépen. Ez megy 24/7. Itt nincsenek barátaim, de még csak szerezni sem tudok, mivel nem ismerek itt senkit, párom pedig nem hajlandó kimozdulni. Utoljára Valentin-napkor voltunk valahol, azóta egyszer sem és igénye sincs rá. Már teljesen depressziós vagyok. Fiatal vagyok még, életem teljében. A kapcsolatunk is fiatal, most kellene a legszebb élményeket szereznünk, együtt szórakoznunk, nem akkor, amikor család van meg munka. De nem hajlandó sehova se menni, neki soha nincs kedve. Van, hogy azzal érvel, hogy nincs pénz, van, hogy azzal, hogy nincs idő. Könyörgöm, nyári szünet van. Nincs egyetem, munkánk úgy szint nincs, spórolt pénzem pedig éppen van annyi, hogy kifizessek valahol egy hétvégét. De ingyenes programokat nézek, elmehetnénk legalább egy parkba, vagy valahova. Legalább egy órára. Van kocsink (jó, nem a miénk, de elkérhetjük), jogsink is mindkettőnknek. Mégsem hajlandó sehova se jönni, csak a kib@szott (bocsánat) számítógépes sz@rokat nyomja egész nap. Semmi szociális életem nincs, nem találkozok senkivel, még a napot is csak akkor látom, ha kimegyek az udvarra teregetni. Most menjek be egy kocsmába barátkozni úgy, hogy párom van és együtt is élünk? Az hogy néz ki, annak mi értelme? Milliószor ültem már le beszélni vele, kértem szépen, kértem csúnyán, volt, hogy sírtam, máskor kiabáltam. Mondtam szépen, kedvesen, mondtam dühösen, hogy változtassunk, hogy legalább egy hónapban egyszer mozduljunk ki, de semmi. NEKI NINCS KEDVE. Komolyan úgy érzem magam, mint egy házi kedvenc, amit tartanak egy házban, dédelgetik néha, de ki sose mehet, élete nincs. Szeretem és nem vagyok az a típusú lány, aki félremegy, vagy az első zökkenőnél kiszáll egy kapcsolatból. Nagyon sok munkám van ebben a kapcsolatban és nagyon szeretem őt, de azért mindent én sem bírok. Nemsokára itt az ideje a családalapításnak, a munkának és úgy érzem csak repülnek az évek és elveszítem a fiatalságomat. Besavanyodok, mint egy vénasszony. Hát mégis mi a lótúrót tudok még tenni, hogy elmagyarázzam neki, hogy nekem ez így szenvedés? Kihullott a hajam, a depressziótól csak eszem és eszem (meg mást nem tudok) és csinos voltam, mikor összejöttünk, most meg egy 60 kilós tehénnek érzem magam. Le vagyok lakva, nincs életem, még a bőröm is szürke. MIT TEGYEK? Már belehalok ebbe a helyzetbe. :( Segítsetek légyszi! :(Én vagyok a lány, ha nem mondtam volna).2013. máj. 31. 01:13
11/14 A kérdező kommentje:
Igazatok van és én is érzem, és lassan eljutok oda is, hogy a döntés is meg fog születni. Valamiért olyan hülye vagyok, hogy hiszem (hittem), hogy ezen lehet javítani, de tévedtem. Ő sosem fog megváltozni, még értem sem. Erre azt mondom, hogy nem is szeret. Ma megint összevesztünk és kimondta azt, amit még soha: menj akkor haza, ha csak rinyálni tudsz. Olyanokat vág a fejemhez, hogy azért gépezik mert én folyton rinyálok, meg nyávogok. Hát persze... Most komolyan, hogy lehet egy ember olyan hü*e, hogy nem veszi észre: itt ez a barom barátnőm, ül a szobámban 24/7 a kutya se szól hozzá, nincs senkije itt, megértem, hogy rinyál. Én nem mondom, hogy néha nem rinyálok, de nem rinyának szánom, hanem próbálom fenntartani a kurv@ kapcsolatot amit ő szétb@sz. (Bocsi a ronda beszédért, de nagyon kivagyok. Bőgök, mint állat). Nem tudom, hogy nem akarja, vagy nem tudja felfogni, hogy milyen szar nekem. De elveszített... mmár csak idő kérdése és szét fogunk menni, ha nem változtat. Mmár csak rajta múlik, én már nem küzdök. Elfáradtam. :(
2013. máj. 31. 16:16
12/14 anonim válasza:
Végig olvasva a történeted, a barátod jó nagy paraszt,már ne haragudj..
Csak a gépnek él,te meg ott vagy mellette mit egy "fadarab"
Nem érdemel meg téged,sokkal jobbat is találhatnál,aki igenis törődik veled,és nem a gépnek él.
14/14 anonim válasza:
Sziszatok! Tudom hogy régi ez a beszélgetés..de kiváncsi lennék 1-2dologra.
Hogy kinek milyen játékkal játszott a párja/férje.?!
És hogy megoldódott e a kapcsolatotok, vagy sem?!
Ugyanis az én párom is játszik...jobban mondva függ, amikor csak tud... volt olyan hogy 10 óra hosszákat, és észre se veszi.... nem jár velem sehova ha nem muszáj, nem csinál semmit a házba, mindent én csinálok meg. stb.....
Kiváncsi lennék, kinek mi a véleménye.
És remélem kapok választ, így is, hogy ti 2013-ban beszéltetek erről :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!