Csak érdekből tartanád a kapcsolatot az ismerősöddel?
Vagy leépítenéd teljesen?
Vendéglátósok vagyunk, ő már kint dolgozott Svájcban mikor én kimentem gyakorlatra, de miután lejárt nem alkalmaztak tovább. Itt ismertem meg, (neki amúgy van kint svájci rokona).
Szóval szerzett nekem munkát, ami a gyenge nyelv miatt nekem nem ment volna. (3600CHF nettó). Majd egy másik munkát 4800 CHF. Nagyon átlátja a svájci dolgokat.
Mellette viszont félelmetesen idegesítő, irritáló személyisége van. Legváratlanabb időkben hív, ír FB-on teljesen jelentéktelen dolgokat. (Már szinte zaklat).
Társaságban sem tud viselkedni, múltkor a semmiért elküldte a pincért a kurv@ anyjába, majdnem elsüllyedtem. Sokszor történt hasonló. Elég idegbeteg.
Ezek miatt nincs egy barátja se, barátnője, stb.
Ha eszembe jut az ember már kiráz a hideg.
Ebben a válságban, viszont nem árt egy ilyen kapcsolat, a pénz pedig nagyon magas életszínvonalat biztosít számomra.
Ti mit tennétek? Én 26/F Ő 38/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!