Ha a munkáltatómtól kapott összeg közös?
Nem mindegy???Milyen kapcsolat a tiétek,hogy ilyen kérdést kell feltenned?Minek vagytok együtt???
Továbbá ti még nem unjátok az ilyen egoista kérdéseket?Miért nem éltek egyedül?
Szia!
Én úgy tudom, hogy élettársi kapcsolat esetén ezek a "saját" jövedelmek külön számítanak.
Szerintem meg nem kellett volna válaszolnod,ha csak kötözködni tudsz.Nyilván megvan rá a jó okom,hogy kérdeztem.És kébzeld el nem élek együtt(már)senkivel.De mivel felmerült az a probléma,hogy ebből az összegből akarna részt kapni a volt élettársam,így megkérdeztem,mert ez ennek ez oldalnak a funkciója,mások véleményének a kikérése.
Még akkor is ha voltam/vagyok/leszek ügyvédnél!!!!!
Úgyhogy szerintem ha problémád van egy feltett kérdéssek kapcsolatban,akkor ha elolvasod ne reagálj rá,nem kell bosszantani másokat!!!!!
Ha hivatalos az élettársi kapcsolat, akkor gondolom ugyanúgy működik, mint a házastársi kapcsolat. Amíg nincs felbontva és nincs különvagyoni szerződés, akkor közös. Ha csak úgy éltetek együtt, akkor semmi köze hozzá.
Elsőnek: mi a sz... közöd van ahhoz, hogy ki hogyan él? Mi a sz...nak válaszolsz, ha csak idiótán bántani tudsz? Az ok nélkül bántó hsz-eket már rég automatikusan törölni kellene, én már nagyon unom, amikor valaki rohadt okosnak hiszi magát, de csak egy h...e.
Nincs róla papírunk hogy együtt éltünk.Csak ugye a törvény kimondja,hogy 5 év után minden közös ugyan úgy mint a házzaságban.Mint írtam,a kapcsolatunk megromlott már mikor kaptam a pénzt,de kitalálta hogy ha nekem vannak követeléseim,akkor neki is...
Én annyit kérek tőle hogy annak az összegnek a felét fizesse ki amit közösen fizettünk a házába 4 éven keresztül.(az elött vette mielőtt oda költöztem).Erre mondta azt hogy akkor neki is jár ebből a pénzből.
Nem tudom mi vezérli az ilyen embereket akik nem tudnak normáli választ adni...miért jó most neki,hogy bele kötött?!
Nah de ennél nagyobb öröme ne legyen....(már bocsi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!