Semmi komolyról nincs szó,csak az a problémám,hogy van néhány barátom (amúgy nem barátkozom könnyen,csak pár van) és valahogy az ő esetükben is az van,hogy leginkább én keresem őket,én írok nekik sms-r satöbbi.Nem tudom,hogy terhükre vagyok-e,mert amikor együtt elmegyünk valahova,jól érzik magukat a társaságomban.Komolyan azt gondolom már,hogy unalmas vagyok,és nem akarnak velem lenni.
Vagy csak havernek tekintenek,és én adok bele túl sokat?Már többször előfordult ez velem,miért használnak mindig ki?
2009. okt. 5. 22:53
1/6 anonim válasza:
Hát az igazi barátság ritka. Néha nagyon hidegszívűek az emberek. általában mindígén kerestem a barátaimat fel, írtam nekik stb. és csak néhány van, aki felkeresett amikor olyan nagyon magam alatt voltam, hogy beszélni is képtelen voltam, és írni, akkor nem írtam nekik, nem hívtam már senkit, de voltak akiknek ez aggasztó volt, és segítettek amikor nehéz volt lelekileg. Barátot próba árán szerezzél szerintem, ha adódik valami, nehézség...stb. akkor látod csak meg kik azok akik igazán barátok.
2009. okt. 5. 23:01
2/6 anonim válasza:
A legtöbb emeber ilyen: "lusta" a kapcsolat ápolására,jobban szereti,ha őt keresik.Ez van.Ritka az igaz barát,főleg felnőttkor felé ütköznek ki ezek a dolgok,h akit oan jó barátnak tartottál,talán nem is olyan jó már.Én sem értem,h az emberek miért nem képesek létesíteni erős kapcsolatokat/barátságokat,ahol mindenki egyformán fontos mindenkinek,nemcsak akkor,ha segíteni kell,vagy éppen unatkozik az illető.Amúgy én sem értem,h működik,mindíg odaadó vtam a baráti kapcsolataimban,ennek ellenére sokszor előfordult h velem szemben előnyben részesítettek egy olyan embert,aki ezt egyáltalán nem érdemelte meg,sok sérelmet okozott a másiknak,mégis így történt.
2009. okt. 5. 23:13
3/6 anonim válasza:
1 ember volt akit igazán barátomnak tekintettem de ez megszakadt, kicsit másképp gondolta a dolgokat, nekem most sok változás történt az életemben és mintha ezt nem értette volna meg, irányítani akart stb,plusz amikor összevesztünk úgy beszélt rólunk mintha csak egy párkapcsolat lett volna ez az egész.nekem ez a mai napig furán jön ki ha erre gondolok.és ráadásul olyan dolgokat vágott a fejemhez hogy megfogadtam többet embert ennyire közel nem engedek magamhoz...nem tudom milyen korban vagy, de eljön az amikor az embernek megvan a maga gondja baja, nekem is sok barátom most kezdett el dolgozni elkezdte a maga kis életét és ezért hogy nem írnak már annyit nem nehesztelek et el kell fogadni.nálunk is mindig én szervezkedek, de csak akkor érzem ezt tehernek ha nem jön össze a progi, uh ha nem írnak keresd te őket!nincs abba semmi szerintem olyankor kiderül ugyis hogy kivel mi történt és hogy a francba még én nehezteltem hogy nem ír...bár lehet én vagyok még mindig túl jóhiszemű
2009. okt. 6. 00:25
4/6 anonim válasza:
Amúgy lenne idejük többet ápolni a barátságot? Az az igazság, hogy nekem is van olyan időszak, amikor kevesebbet tudok a barátaimmal foglalkozni, sőt, mostanában elég gyakran. Attól még barátoknak tekintem őket, csak mellette dolgozom, tanulok, és azon töröm a fejemet, hogy legyen meg a lehető leghamarabb a pénzem a lakáshitel felvételéhez.
Ha nem az elfoglaltság teszi, akkor előfordulhat, hogy csak havernak tekintenek, vagy még az is, hogy nekik tulajdonképpen nincsenek is szoros barátságaik, és nekik ez a normális.
2009. okt. 6. 08:38
5/6 anonim válasza:
Ahogy már leírták előttem, sok ember egyszerűen olyan, hogy nem törődik a barátság ápolásával. Korábban mindig én voltam az, aki inkább ápolta a barátságot, de mivel sok csalódásom volt, mára már én sem foglalkozom túlzottan a barátság ápolásával. Kivéve persze azokat, akik szintén keresnek és barátkozni akarnak velem.
2009. okt. 6. 08:45
6/6 anonim válasza:
Én is így éreztem, így többet nem hívtam egyiküket sem. Hány barátom maradt akik ezután hajlandóak voltak felhívni? 1. Viszont ő még ma is a barátom, és csak ez számít.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!