6 gyerek 5 anyától?
Így már világos, ez hiányzott a történetből. Ügyvéd! Hát ezért fél tőle az összes és nem mer bíróságra menni és az az igazság, hogy én sem mernék.
Ügyvédet perelni?! Olyan kapcsolatai lehetnek, hogy tuti megnyerné a pert(főleg ebben az átkozott igazságszolgátatási rendszerben) és a végén még az anya szívja meg legyen az pénzbeli bírság(gazdagokat előszeretettel lehúzzák), vagy akár az, hogy elveszik től a gyereket.
Szóval igen. Úgy általában elmondható, hogy ügyvéddel, ügyésszel nem szeret az ember bíróság elé kerülni.
14: gyerektartáson nincs mit megnyerni vagy elveszíteni, az jár és kész. Az összege lehet vitatható maximum, de az is általában az apa és az anya bevételétől függ.
Olyan nincs, hogy nem ítélnek meg gyerektartást, akármilyen ügyvéd is az apa...
"barátnőm azt mondta, hogy csak Dns teszttel tudná bizonyítani, gondolom ettől fél a férfi is, nem szeretne ilyen "ügyet" magának."
A dns tesztre kötelezik, ha megtagadja, és ha a nőnek lesz igaza (és ő az apa), akkor ráadásul a költségeit is neki kell állnia. Szóval tényleg nem értem, mi baja a barátnődnek...
Kedves "a barátnőm"
arra senki sem gondolt, hogy mit fog mondani a gyermekének ha felnő? ki az ő apukája? miért nem az ő nevét viseli????
igen könnyebb ez a megoldás, csak 1 bibi van vele, hogyan várhatom majd el a gyermekemtől, hogy kiálljon magáért amikor nem ezt látta a szüleitől.
dns, gyerektartás, bíróság, nekem mindenhonnan van papírom.. mert végigcsináltam, nem nem véletlen gyermek mielőtt valaki megkérdezné...
bíróság megítélte a gyerektartást, amit nem fizetés alapján kapnék, hanem életvitel alapján (mert ilyet is lehet) de nem kapom mert az apuka úgy döntött, hogy nem fizet.
6 éve járok hivatalokba, semmi sem történik, végrehajtás folyamatban... de nem történt semmi.
tehát!
ha életvitel alapján állapítanák meg, az már nem havi 10e forint lenne, gondoljátok végig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!