Arra szeretnék választ kapni, hogy milyen megpróbáltatásokkal jár ha az ex férjem beadja a gyermekelhelyezést? Mivel jár ha megvalósítja a fenyegetést?
Azért váltunk el mert az apuka drogozott és napokra eltűnt. A gyermeket nem látogatta csak évente egyszer 10 percre. Se ajándék, se gyerektartást nem fizetett. Négy éves a kislány.
Válás előtt megvert , és fenyegetőzik azóta is.
Tudod, első, el sem hiszed, mennyire tahó pasi van.
Valóban nem akarja a gyereket, de élvezi, hogy bíróságra citálja a nőt, hogy stresszt okoz neki, hogy tudja, gyomorgörccsel kel és fekszik az illető...
3 Nem hiszem, hogy ez igaz lenne, mivel a vesztes fél fizeti a perköltséget.
Szerintem az egész kérdés kamu.
Egy olyan "apa" aki igy látogatja a gyerekét, az nem ragaszkodik a gyerekéhez.
Hát igen aki még nem volt ilyen cipőben az nagyon okosan ossza az észt!
Nem szoktam hazudni, és kerek perec közölte, hogy csak azért akar pereskedni, hogy megkeserítse az életem. De véleményem szerint aki ebben a kérdésben meghazudtolt, talán pont ilyen volt férj akit csak a bosszú hajt. De talán nem kell a családi szennyest itt kiteregetnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!