Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetseges, hogy kepzelodtem?

Lehetseges, hogy kepzelodtem?

Figyelt kérdés
Parom nagyon jo barati kapcsolatban van egy munkatarsnojevel, akire sokszor maganeleti dolgainkba is beleszolast enged. Szules utan 3 nappal bejelentes nelkul atjott hozzank, a parom nyitott ajtot. En toluk harom meterre voltam a masik szobaban es en ugy hallottam, hogy ketszer is szajoncsokoltak egymast. Nem tudom ezt megmagyarazni jobban, en ennek veltem. A no nem jott be hozzam, ugy tudtak mindketten, hogy a babaval alszok, csak ennivalot adott be paromnak, mondvan, hogy most biztos nem fozok. En nem vettem jo neven, amire az volt a reakcio, hogy rosszindulatu vagyok a baratjaval es parom nagy hisztibe kezdett. Az eset utan tobbszor is eszrevettem, hogy a no odaig van a paromert, ezt egyszer szova is tettem. Azota allitolag nem talakoznak munkahelyen sem, egyaltalan nem beszel vele, es rola sem, pedig elotte mindig aradozott rola. Nem tudom mit higgyek. Felrehallottam? Kimerult lehettem a szulestol es hallucinaltam?
2009. okt. 2. 20:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én magamból indulok ki:)! 10 hónapos a lányom. Rám már a terhesség alatt is komoly hatással voltak a hormonok, és ez eltartott a szülés után is jópár hétig. Nem igazán tudtam reálisan gondolkodni, és kicsit hajlamos voltam túlreagálni a dolgokat. Piti példa, de ha úgy ment dolgozni a párom, hogy megborotválkozott, és beillatosította magát, akkor egész nap azon agyaltam hogy megcsal! A hormonok rendesen el tudják ferdíteni a dolgokat! Szülés után nem érzi magát az ember túl vonzónak sem, ráadásul tele van szorongással, izgalommal.

A kétoldalt cuppanó puszinak van hangja, de a csóknak milyen hangja van? Igazából nem láttad a csókot, szerintem csak az idegeid játszanak veled.

Az érthető, és reális probléma, hogy a párod túl jó barátságban van egy nővel. Megkérted hogy ne így legyen, és ő ennek eleget tesz. Szerintem lépj túl ezen a dolgon (taposd el a zöld szemű szörnyeteget), és élvezdd a babázást!

2009. okt. 2. 21:35
 12/12 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy ezt írom, de én nem tudnék csak úgy megnyugodni.. Főleg azért, mert a férjednek jó oka van rá, hogy kíméljen, így szülés után, tuti nem akarna balhét, és mindent megtenne, hogy nehogy kiderüljön valami. Ha máshogy nem megy, valahogy nyomoznék egy kicsit, pl. nincs valaki közös ismerős, aki ismeri a férjedet meg azt a nőt? Alaposan utánakérdeznék, hátha valaki tud valamit, és hajlandó is elárulni. Nehéz dió az biztos, a jelen szituáció miatt.
2009. okt. 3. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!