Szerintetek nem korai ez egy kicsit?
Figyelt kérdés
A párommal 10 hónapja vagyunk még csak együtt, nemrég költöztünk össze. Albérletben lakunk, az édesanyja egyik barátjának házában. Ma itt volt az anyja a lakbérpénzért, és arról beszélgettek a párommal, hogy a házat eladná nekünk a tulajdonos. Azt hittem nem jól hallok. Ezt ők ketten beszélték már korábban is ahogy hallottam, engem kihagyva, mintha engem nem is érintene a dolog. Nekem csak annyit mondott az anyja, hogy most már hagyjam abba a ruhavásárlást innen onnan, gyűjtsük jobban a pénzt, ugyanis kell ugyebár pénz ahhoz, hogy hitelt kapjunk. Na már most először is ezt nem nekünk kellene eldönteni, hogy hogy legyen? ráadásul hitelt felvenni 10 hónapos kapcsolatban közös lakásra, nem korai ez??? Arról nem is beszélve, hogy 1 szobás a ház... Ti mit szólnátok?2013. máj. 14. 19:27
11/13 anonim válasza:
Nem lenne korai,ha kettőtök ötlete és álmaitok otthona lenne.
De nem a te ötleted,nem veled beszélte meg,és 1 szobás lyuk,ami kettőtöknek elég,de gyerekkel pár év múlva nagyon kicsi.
Bele ne menj semmi pénzért.
12/13 anonim válasza:
Semmi pénzért?
Még fizetnie is kellenne ezért a hülye helyzetért...
13/13 anonim válasza:
Ez a helyzet amibe bele akarnak rángatni olyan durva s a mód is olyan durva (mert ha a párod szépen rá próbál beszéni a hitelre te meg igent vagy nemet mondasz oké, na de igy) szóval erre én is inkább durva választ adok, hogy érzékeltessem a helyzet sulyát:
Korai nálam max. a magömlés lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!