Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valakinek van vmi fogalma...

Ha valakinek van vmi fogalma erről? Ha van akkor írja már le! Előre is kössz!

Figyelt kérdés

Tehát.. ha egy majdnem 16 éves fiú, a bnőjénél lakna aki 14 (konkrétan úgy, h. vasárnap menne, és pénteken meg menne hazafele..) akkor vki ezért feljelenthetné a lány anyját?

Ha igen, akkor milyen indokkal? Nnna, csak ennyi...

csokifagyi!!!!

2009. szept. 29. 15:20
 1/9 A kérdező kommentje:

nna kicsit elírtam, tehát:

*Van valakinek vmi fogalma erről?

2009. szept. 29. 15:21
 2/9 anonim ***** válasza:
93%
Igen,a szülőnek gondja lehet belőle,ha van egy "jó akaró" szomszéd!! A leányzó még gyerek!!!Te meg fiatalkorú lettél..
2009. szept. 29. 15:25
 3/9 anonim ***** válasza:
65%
Ha a leánynak már elmúlt a 14. születésnapja, akkor NEM!
2009. szept. 29. 15:28
 4/9 A kérdező kommentje:

Na most akkor mi van? =o

Am. már nyáron betöltötte...

2009. szept. 29. 15:33
 5/9 anonim ***** válasza:
84%
14. életéve után már nem. Már nem kiskorú.
2009. szept. 29. 15:34
 6/9 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom,hogy ha a lány nincs még 14 éves akkor a szülő simán feljenetheti a fiút/férfit ha van sexuális kapcsolat. Ha viszont elmúlt 14. de még nem töltötte be a 16.évét,akkor csak akkor ha a lány is azt mondja. Ezt anno pár éve hallottam. Bár szerintem egy 14 évesen lány még nagyon fiatal,hogy egy srác lakjon nála.
2009. szept. 29. 15:41
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
ha mind2 fél elmúlt 14, már csak erőszak esetén lehet feljelenteni
2009. szept. 29. 15:45
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem lehet feljeleniteni senkit ilyen esetben. Mindkét fél emúlt 14 éves, ha a lány anyját nem zavarja a dolog, akkor ez teljesen legális. Te pedig, ha a szüleid megengedik, szintén lakhatsz másnál.
2009. szept. 29. 16:20
 9/9 A kérdező kommentje:

Nem lenne szexuális kapcsolat... egy jó darabig még nem..

És annyi, h. sztem mind2 fél engedné.. csak arrafelé "kicsit" kíváncsiak az emberek.. és sztem ezért nem engedi az anyja.. na mind1..

Talán majd jövőre...

2009. okt. 2. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!