Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ha valaki szülőnek...

Szerintetek ha valaki szülőnek pocsék, még lehet jó nagyszülő?

Figyelt kérdés
2013. máj. 7. 08:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ miért pocsék,de szerintem lehet.Attól hogy valaki nem tud gyereket nevelni vigyázónak még lehet jó.

Anyu jó szülő és jó nagymama de azt mondja gyereket nevelni a legnehezebb feladata volt mig most unokázni a legjobb dolog a világon,hisz neki csak a jó dolgok jutnak,játszás,vigyázás.

2013. máj. 7. 08:35
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Édesanyám pont ilyen. Nem volt valami jó szülő, viszont nagyon jó mamája a lányomnak. Megbízható, mindig számíthatunk rá, kedves és tekintettel van a nevelésemre. Szerintem így próbálja jóvátenni, hogy nem volt olyan jó anyám
2013. máj. 7. 08:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg igen - az emberek egy jó része képes belátni a hibáit és változni - a gyakorlatbn viszont szerintem nem túl sok az esély. Mondjuk attól is függ, hogy miben, milyen módon volt pocsék szülő, az autokratizmust, a "dehaénaztmondtamakkor"-mentalitást általában levetkőzik az emberek a korral, a túlféltés meg inkább erősödni szokott...
2013. máj. 7. 08:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Ki állapitja meg és milyen alapon, hogy milyen szülö volt?
2013. máj. 7. 09:08
 5/6 anonim ***** válasza:
#4-es, természetesen a gyereke. Amellett, hogy ez persze nem egy 100%-ban objektív mérce, inkább azon múlik, hogy a szülő és a gyereke természete, gondolkodása mennyire fér össze, vagy nem fér össze...
2013. máj. 7. 09:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy szeretet, figyelem, bizalom és tisztelet helyett tárgyakkal próbálják megvásárolni a szeretetet. Nem szeretném, hogy nagyszülőként is ezt tegyék, pláne, hogy most bőven ráérnek kacatokat vásárolni. De én teljesen máshogy nevelem a gyerekem, és nem szeretném, hogy tárgyakban mérje az értéket! Nem akarom, hogy a hátam mögött édességgel tömjék és százezreket költsenek ajándékra csak azért, hogy az unokájuk szeresse őket. Így értem a rossz szülőt/ nagyszülőt.
2013. máj. 7. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!