Mennyi penzt vigyek?
A segitsegetek szeretnem kerni:)! Nagyvaradi diaklany vagyok es oktober elejen egy toriversenyre megyek Debrecenbe.Ott leszek 2 napot.Az lenne a kerdesem,hogy kb. mennyi ft-ot vigyek magammal?(nem vasarolgatni szeretnek,csak egyszeruen egy udito,pizza stb.)Nem vagyok tisztaba,hogy ott kb. mennyibe kerulnek a dolgok.
A valaszokat elore is koszonom:)
Szia, én debreceni vagyok, és ha így ide eljönnék pár napra, sztem 5ezer körül hoznék, mert nyilván vennék azért ezt azt a családnak, meg abból meg is tudnék kajánli normálisan.
Amugy sok függ attol is hogy hol eszed azt a pizzát, pl tescos don pepe kb 300Ft egy szelet, de ha valami elitebb helyen akkor 1200körül lehet egy kis/nagy pizza.
Nem hiszem hogy drága város lenne.
Azért ez kicsit meglepett.
2 napra vigyen 4-5ezret? És 2 pizza meg 1 l üdítő elég is lesz ennyi időre?
Kedves kérdező! Én 10.000 Ft-ot vinnék (legalább) a helyedben, az biztosan elég, kajára, 1-2 tábla csokira vagy chipsre. Max hazahozod, még mindig jobb, mintha nem lenne elég, amennyit viszel. Plusz bármi adódhat, esetleg taxira vagy buszjegyre is kellhet, ha közbe jön valami váratlan. Az sem árt, ha haza tudsz vonatozni, ha baj lenne.
Sok szerencsét a versenyre!
2. vagyok,
4.! én 6ezret vittem külföldre 4napra, és jóllaktam(igaz nem voltak nagy dorbézolások. Ezért gondoltam h 5ezer bőven elég 2napra, gondolom egy éjszakát marad, annyiból lazán kijön, első nap még lesz nála kaja, igazán csak 1nap fog számítani.
Azt látom problémának, hogy nehéz meghatározni a másik ember igényét, szokásait, így a válasznál nincs közös kiindulási alap. :P
Ezért én inkább úgy fogalmaznék, hogy ugyanannyit hozz, mint amennyit Kolozsvárra vinnél és kész. (Most nyár végén voltam arra, persze Nagyváradon is, csak ott nem vásároltam. De a Kolozsvári CareFree és az itthoni Tesco árai között nem láttam semmi lényeges eltérést.)
AZ iskola fizeti az utat,szallast,ebedet/vacsorat/reggelit.Nekem csak egy estere kene penz,amikor is kimegyunk a varosba szetnezni:)
koszonom az eddigieknek:) meg varok valaszokat:)
Szia:DD Gondolom a KERI-ben lesz a versenyxDD Már csak azért mert bátyámék ezen a hétvégén mennek 2 napra pincérversenyre NagyváradraxDD Én debreceni vagyok :D
És elég ha 7-8 ezret hozol magaddal:D Még marad is belőle ha ügyesen vásárolsz.Légyszi írj már vissza erről beszélhetnénk még.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!