Apám részeg és nem tudok nyugodtan közlekedni a saját otthonomban?
Két szintes a házunk, én fönt vagyok a szobámban. Apám szobája az enyém mellett van. A földszinten a konyha. A következő a történet: apám be van bxva, mint az állat. Direkt húzza az agyunkat, hogy jaj, ő nem megy fel, mert magányos és jajajajaj, szokásos részeg duma, aminek semmi értelme. Most nagy nehezen, fél óra után anyám felállította a kanapéról ezt a szerencsétlent. Vagyis én szóltam be neki, hogy egy részeg disznó és ennek hatására felállt, hogy "jólesett brühühühhü kösz brühühühhü". Most zabál. Szerintetek mennyi idő alatt fejezi be? Mikor tudok már végre nyugodtan lemenni a konyhába?
Ja és nem mi tettük alkoholistává, már születésem előtt az volt. Még szerencse, hogy egészséges lettem.:S És már születésem óta így boldogít minket. Bár régen sokkal rosszabb volt.
Szerintetek hogy bírjam ki, hogy ne csesszen szét az ideg? Mármint azt az időt, amíg végre felmászik a lépcsőn.
Hát, átérzem a helyzetet. Az én gyerekkorom sem volt egy leányálom, szerencsére a szüleim elváltak, amikor olyan 7 éves lehettem. Ha jól vettem ki a szavaidból, nem az az erőszakos, agresszív fajta.. sajnos nekünk abból jutott ki. Kész rémálom volt, már amennyire emlékszem.
De persze megértem, hogy nagyon is kellemetlen a helyzet, rosszul érzed magad és szabadulnál.. de ha anyukád ennyire türelmes, és nem akar lépni, akkor sajnos csak az marad, hogy tűrnöd kell, amíg a saját lábadra nem tudsz állni! :/ Minden esetre kitartást!
23/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!