Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vegyek neki 20. szülinapjára?

Mit vegyek neki 20. szülinapjára?

Figyelt kérdés
A legjobb barátomnak, aki mellesleg lány, olyan ajándékot szeretnék venni, ami 20. szülinapjára tökéletes lenne...
2009. szept. 28. 21:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát szerintem nem létezik olyan, hogy 20. szülinapra való ajándék, aminek mindenki örülne. Kicsit több infó? Mit szeret az illető, mi érdekli, tanul-e vagy dolgozik, és mit, mennyit akarsz rá költeni, stb-
2009. szept. 28. 21:48
 2/5 A kérdező kommentje:
Igen, de mégis csak a 20. Valahogy úgy érzem, különleges ajándék kell neki..Amúgy tanul, nagyon szereti a táskákat, a bögréket, de ezekből már tucat van neki..:S
2009. szept. 28. 21:59
 3/5 anonim válasza:

szia

én a legjobb barátnőmnek a 20. szülinapjára egy könyvet készítettem. születésétől kezdve a 20. évéig összeszedettem a szüleivel egy csomó fényképet(barátokkal családdalközös nyaralások stb..), meg olyan dolgokat amire büszke pl: nyelvvizsga stb... és ezeket felraktam gépre, szépen összeállítottam, szöveget írtam mellé aztán kinyomtattam szép márványos papirra. Utánna elvittem könyvkötőthöz és beköttettem egy bordó plüss borítóba és erre kértem, hogy arannyal írják rá a nevét. Össz vissz 3-4000 Ft volt az egész és nagyon örült neki.

2009. szept. 28. 22:31
 4/5 anonim ***** válasza:

nekünk volt egy állati ötletünk. azért is, mert a legjobb barátnőm kutyája is benne volt :)

kinyomtattunk lapokat, a boldog szülinapot betűivel, és minden barát kapott egy betűt, és azzal pózolt a fotón. az egyiken a kutyus volt :) csináltunk belőle zenés videót az egyik kedvenc vidám számával, és annyira meghatódott, h sírt. én is egy napon születtem vele, csak 2 évvel idősebb vagyok. :)

ja, meg egyszer betalált miket egy kiscsapat a váci utcában, h tartsunk már 1 táblát 1 fotó erejéig. az volt ráírva h boldog szülinapot XY! ebből is lehet videót csinálni. pl. ha különböző vicces pózokban, vagy hülye helyeken állnak a táblatartó emberkék :)

igazi, handmade ajcsi, és örökre megmarad az emlékezetében. időigényes, viszont egyáltalán nem drága.

2009. szept. 28. 22:58
 5/5 anonim ***** válasza:

És én mit fogok kapni 21. szülinapomra a rengeteg piááán kivűl??? :D

De most tényleg. Legyél kreatív! Az album nagyon jó ötlet! Mindenképpen saját kezűleg készíts vmit és menjetek el szórakozni, ahol állod a cehet. A mi társaságunkban ez szabályzat, hogy ha valakinek szülinapja van valahol, akkor semmiért nem fizet. Összedobjuk neki a belépőt, a kaját, piát. Ha egy jó estét tudtok tölteni valahol, az emlékezetesebb, mint bármilyen kacat. :)

2009. szept. 29. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!