Volt élettársam beperelt gyermektartásért, ápolási díjból mennyit/26500Ft/állapítanak meg? A bíróság figyelembe veszi hogy 400000Ft közüzemi számlát csinált nekem amit most is fizetek?
Figyelt kérdés
2013. máj. 1. 13:12
11/16 A kérdező kommentje:
Míg együtt éltünk én fizettem mindent!Ottmaradt 90000 fizetéssel+családi!És mégis nem fizetett számlát,addig bitorolta a házat mí ki nem kapcsoltattam a villanyt.Ja,és a saját lakása ki van adva albérletbe.Akkor most én fizessek gyerektartást 26500-ból 20000 kér,és a 400000 ezer számlát.Apámat ápolom 86 éves vak süket! Menjek el mellette dolgozni ?
2013. máj. 1. 15:35
12/16 anonim válasza:
Ok, kérdező, de ettől függetlenül a gyerek a tied is, neked is hozza kellene járulni a költségeihez.
13/16 anonim válasza:
oké, hogy ott a gyerek, de a kérdező azért nem tud fizetni, mert gyt helyett az exe tartozását fizeti! ha az ex kifizetné a tartozást, máris lenne gyt-re!
mondd az exnek, hogy ha gyt-t akar, akkor havi bontásban törlessze neked, amit felhalmozott!
14/16 A kérdező kommentje:
Ha már ennyi választ kaptam,kérdezném,köteles vagyok megjelenni a tárgyaláson?mennyibe befolyásolja ez a bírót?Elég ha írásban terjesztek be?Nekem mint alperesnek jár ingyenes jogi segítség mivel ápolásin vagyok?
2013. máj. 1. 17:21
15/16 anonim válasza:
Koteles vagy megjelenni. Ha nem jelensz meg, pénzbírságot is kiszabhatnak. Jogi segítség nem kell, ehhez nem szükséges ügyvéd. A perköltséget majd a pervesztes fizeti.
16/16 anonim válasza:
Minden önkormányzatba lehet kérni, ingyenes jogi segítséget. Keresd meg, hol van a te lakóhelyed szerinti helyen, ott tudnak segíteni.
Menj el, mert ha nem mész el, az jön le a bírósnak hogy nem is érdekel, és nincs is szándékodban a gyerekről gondoskodni, és csak rosszul jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!