Szerintetek az aki 33 évesen egyedül él, és még soha nem lakott párjával, annak már soha nem lesz családja?
na azért tegyük tisztába a dolgot: az zavar, h egyedül kell laknod, vagy az, h nincs társad?
gondolom azért szűz nem vagy már :P akkor tudod hogyan kell ismerkedni az ellenkező neműekkel. nosza, indulj. ismerősi körben van egy halom csaj, aki 30 után találta meg élete párját, már van gyerekük is, boldogabbak mint valaha. előtte meg éltek, buliztak, karriert építettek. én sem szülnék 30nál előbb, nem kések le semmiről.
"Második"-nak szerintem is igaza van!
Aki 33 évesen csak néha rosszként éli meg az egyedül élést, annak nem kapcsolat és család hiányzik, hanem társaság.
Ha neki hiányozna az, hogy szeressék, és a benne felgyülemlő szeretetet átadhassa másnak, az kialakítana élettársi vagy házastársi kapcsolatot, szerelmi életet. Ha hiányozna az, hogy naponta többször megölelgessen valaki, hogy hozzád bújjon este, akkor kialakítanál kapcsolatot.
Bizony szerintem is baj van azzal, aki 33 évesen egyedül él. Tök mindegy milyen vagy, vagy mit csinálsz az ágyban, tök mindegy milyen anyagiakkal rendelkezel, szeretetet adni és kapni akkor is normális. Belőled ez a vágy hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!