Nem érem el a férjem, külföldre ment, és már jelentkeznie kellett volna. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Már 3 órája jelentkeznie kellett volna, de nem reagál sms-re, hívtam mindkét telefonszámon, és nem veszi fel. Nagyon ideges vagyok!2013. ápr. 28. 21:09
1/27 anonim válasza:
Úton van még?Lehet elaludt ... Ne aggódj előre .
2/27 anonim válasza:
Repülővel ment? Tudod a járatszámot? A bud.hu-n meg tudod nézni, hogy megérkezett-e a gép. Tudod, hol fog megszállni?
3/27 A kérdező kommentje:
Elvileg már hatra bőven odaért, és megbeszéltük, hogy azonnal ír. 400 km-re van, nem tudom, mi lehet.
2013. ápr. 28. 21:15
4/27 A kérdező kommentje:
Autóval ment.
2013. ápr. 28. 21:15
5/27 anonim válasza:
Sok mindent a várakozáson kivül nem tudsz tenni .Esetleg kollega vagy lakótárs,akin keresztül érdeklődhetnél ?
6/27 A kérdező kommentje:
Nem, senki. Holnap kezd egy új munkahelyen.
2013. ápr. 28. 21:17
8/27 anonim válasza:
Ha repült, akkor a járatszám alapján meg tudod nézni, hogy rendeben landolt a gép. Be van kapcsolva a telefonja? Nem lehet, hogy csak elfelejtette? Vagy ha messze ment (pl USA) akkor addig nem működik a telefonja, amíg nem vesz új sim kártyát, mert az ottani hálózatra már nem tud átállni a mobil.
9/27 anonim válasza:
Az is lehet lefeküdt ahogy megérkeztek és elaludt ...Az én férjem is külföldön húzza az igát,nálunk is volt már hasonló szitu .Ha ma már nem érnéd el,próbáld meg holnap reggel ...
10/27 anonim válasza:
Próbáld hívogatni, talán csak el van foglalva a kipakolással, elugrott valahova vásárolni, vagy bármi és rá sem nézett a telefonokra. Ne aggódj, reméljük nincs komolyabbról szó! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!