Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Eltitkol előled a párod...

Eltitkol előled a párod valamit mire gondolsz?

Figyelt kérdés

Eset: segít az egyik kolléganőjének valamiben munkaidőn kívül. De neked mást mond, hogy mit csinál abban az időben és még egy szóval sem említi meg az illető nőt.

Mire gondolsz?

2013. ápr. 26. 15:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
17%
Ne hagyd, hogy ideje legyen másnak "segíteni". Ha mégis bejelenti mond, hogy életbevágóan szükséged van rá, vesd be a női trükköket! Mindig a saját eszközével harcolj a másik ellen. Csinálj több közös programot vele, ha nagyon megváltozik Veled a viselkedése akkor viszont meg kell beszélni, ne hagyd sunnyogni!
2013. ápr. 26. 16:02
 12/16 A kérdező kommentje:
Előttem sosem beszél telefonon egy kolléganőjével sem. Igen, ez is aggasztó. De egy olyan hülye dologban segít, amit bárki más is meg tudna csinálni a kollégájának! Nem értem mire fel kell ennyire jópofizni! Abban is biztos vagyok, hogy Ő ajánlotta fel a segítséget... :( Ráadásul pár napja furcsán idegbajos is. De azt gondoltam idáig, csak nagy a nyomás bent.
2013. ápr. 26. 16:02
 13/16 anonim ***** válasza:
Láttam ilyen esetet,ott a kolleganő szimplán barátilag kérte meg a pasit,hogy segítsen a számítógépén beállítani valamit,viszont a pasi ezt félreértelmezte,és rányomult a nőre.
2013. ápr. 26. 16:07
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha a férjem megy is segíteni kolléganőnek, azt elmondja.

Van ilyen nem fosok, hogy jaj megcsal.

Ha sunnyogna akkor viszont eszembejutna a "mi van ha...".

Barátnőm még régebben rájött, hogy az akkori élettársa fura. Végül engem állított rá az ügyre (fiatal voltam és ráértem). Sajna a túlöra egy másik hölgynél telt.

Ezzel a barátnőmmel sajnos eléggé sötét humorral rendelkezünk, ezért kitaláltuk a tökéletes bosszút.

Barátnőm teljes nyugalommal előadta, hogy a bérpapírján nem szerepelnek a túlórák.

A pasi lesápad...

Barátnőm folytatta: Ezért bementem a munkaügyi bíróságra és a nevedben feljelentettem a céget. Azt mondták bent, hogy a határozat jövő hét hétfőn odaér.

(persze, nem lehet más nevében feljelentést tenni, de ezt a pasi nem tudta.) A pasas konkrétan idegösszeomlást kapott.

A barátnőm ezzel zárta a viccet és tért át komolyra: Azt hiszed, nem tudom hogy megcsalsz, szivi? Most látszunk BigBrothereset: Attila! Három perced van, hogy elhagy a házat!

2013. ápr. 26. 16:34
 15/16 anonim ***** válasza:
Ez nagyon jó! :))
2013. ápr. 26. 16:36
 16/16 anonim ***** válasza:

Tényleg frappáns ötlet volt megszívatni a pasit,melyikőtöknek jutott ez a szöveg eszébe?Mi lett velük azóta?

De a kérdezőnek felelve:én is gyanakodnék,ill. innentől kezdve figyelném.Esetleg beszélgetnék a kollégáival...

2013. ápr. 27. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!