Eltitkol előled a párod valamit mire gondolsz?
Eset: segít az egyik kolléganőjének valamiben munkaidőn kívül. De neked mást mond, hogy mit csinál abban az időben és még egy szóval sem említi meg az illető nőt.
Mire gondolsz?
Ha a férjem megy is segíteni kolléganőnek, azt elmondja.
Van ilyen nem fosok, hogy jaj megcsal.
Ha sunnyogna akkor viszont eszembejutna a "mi van ha...".
Barátnőm még régebben rájött, hogy az akkori élettársa fura. Végül engem állított rá az ügyre (fiatal voltam és ráértem). Sajna a túlöra egy másik hölgynél telt.
Ezzel a barátnőmmel sajnos eléggé sötét humorral rendelkezünk, ezért kitaláltuk a tökéletes bosszút.
Barátnőm teljes nyugalommal előadta, hogy a bérpapírján nem szerepelnek a túlórák.
A pasi lesápad...
Barátnőm folytatta: Ezért bementem a munkaügyi bíróságra és a nevedben feljelentettem a céget. Azt mondták bent, hogy a határozat jövő hét hétfőn odaér.
(persze, nem lehet más nevében feljelentést tenni, de ezt a pasi nem tudta.) A pasas konkrétan idegösszeomlást kapott.
A barátnőm ezzel zárta a viccet és tért át komolyra: Azt hiszed, nem tudom hogy megcsalsz, szivi? Most látszunk BigBrothereset: Attila! Három perced van, hogy elhagy a házat!
Tényleg frappáns ötlet volt megszívatni a pasit,melyikőtöknek jutott ez a szöveg eszébe?Mi lett velük azóta?
De a kérdezőnek felelve:én is gyanakodnék,ill. innentől kezdve figyelném.Esetleg beszélgetnék a kollégáival...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!