Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ven esélyem elvenni gyerekeket...

Ven esélyem elvenni gyerekeket tőle? Az alábbi helyzet áll fent. Exem elhagyott tavaly, állítólag azért mert nem jó velem. Mint kiderült két hónap múlva egy nős, két gyermekes családapuka miatt. (Exem 26, emberke 48 éves)

Figyelt kérdés
A fazon nem egyszer megpofozta, kékre- zöldre szorongatta, ezt ő maga írta le nekem, és van rá tanu is. A fazon azóta is családjával él, csak szeretőként kezeli. Egész napokat vele tölt amig felesége dolgozik. Két hónapja munkanélküli. Van két közös gyermekem exemmel, akik fejlődését, biztonságát nem érzem biztosnak. Szerintetek van értelme gyámügyhöz fordulni és elvenni gyerekeket tőle? Exem albérletbe lakik, 100 ezer forintból él, ebből fizet még havi 11 ezer forint diákhitelt is. Én és a családom segített eddig a gyerektartáson felül pénzel (amiből rögtön kaparós sorsjegyet vett a postán) vagy bevásárlással.
2013. ápr. 24. 07:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
24%

a gyerek tanúja ahogy az anyját kék zöldre verik. a következőt meg ő kapja. ha serdül akkor meg ki tudja mit kap ilyen embertől.

de azért az anyjánál a helye...

na erről beszéltem.

2013. ápr. 24. 12:25
 12/12 anonim ***** válasza:

Szerintem kérj ingyenes jogi segítséget! Én megpróbálnám elvenni a helyedben. Max. fordulj a gyámügyhöz, csak sokszor ők is a fenekükön ülnek hónapokig, meg még szólnak is előre, hogy mikor mennek, az anya meg simán rendbe tudja vágni addigra a lakást.

Igen, a gyerek helye az anya mellett van, de nem minden esetben. Majd 2 hét múlva meg az lesz a hírekben, hogy egy pasi megölte a szeretőjét a két gyerekével együtt. Persze ne ez legyen, de a mai hülye jogszabályok miatt nagyon sokan a rendszer áldozatai.

2013. ápr. 24. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!