Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ebédelés előtt a kicsit/2...

Ebédelés előtt a kicsit/2 éves/ akarta megetetni, aztán hirtelen elkapta az ideg, üvöltött a kicsivel, mert nem akart ebédelni. Hirtelen felugrott az asztaltól, böcsmérelte az ebédet, kicsivel együtt haza rohant. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Több mint egy évig mindennap friss ebéddel elláttam a menyem majd abban maradtunk, hogy a hétvégi ebédfőzést is mi vállaljuk.Az történt,hogy a rántott levest picit ecettel izesítettem kb. teáskanálnyi, majd rizseshús, csirkehúsból. A kicsi nem akart enni /de odahaza is mindig nehezen eszik. Elkezdett üvölte és káromkodni a kicsivel, majd azt mondta,hogy azért nem eszi, mert Ecetleves+szárazrizs. Erre szó nélkül, felkapta a kicsit és hazarohant. Nagyon fáj az eset,mert eddig jó volt minden amit készitettem, most miért csinálta ezt,hogy így bealázott? Ti hogyan kezelnétek a helyzetet? Másnap találkoztunk, igaz csendben volt, de sem elnézést, bocsánatot nem kért a jelenetért! Ezek után ti főznétek még rájuk.
2013. ápr. 21. 21:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
22%
Kicsit zavaros.
2013. ápr. 21. 21:44
 12/19 A kérdező kommentje:
Tudom mit jelent egy 2 éves gyermeket nevelni, hiszen nekem is van gyermekem.Nekem is nagyon nehéz volt,hiszen az én szüleim l évvel előtte haltak meg mind a ketten,tehát senki a világon nem volt, csak a férjem. Az anyósomék más városban laktak. Tehát tudom miről van szó!Azért is fáj nagyon,mert mindenben, amire csak meg kér, segítek, de úgy gondolom akkor is másképp kellett volna viselkedni.A minimum egy ELNÉZÉST kellett volna kérni,amikor lehiggadt. Természetesen nem lesz harag, inkább a 3 lépés távolság!Pedig őt is szeretem,hiszen hozzánk tartozik, a kis unokánk édesanyja. De azért vannak határok nálam is,amit illik betartani!
2013. ápr. 21. 21:50
 13/19 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem ki volt merülve, lehet aggódik is amiatt, hogy rossz evő a gyerek, lehet gondok vannak a házasságával, nem tudom. Kérdezd meg tőle, hogy miért volt annyira kiborulva. Holnap ha jön tedd fel neki a kérdést, így ahogy leírtam.
2013. ápr. 21. 22:01
 14/19 anonim ***** válasza:
59%

Igen, illett volna elnézést kérnie, de ne tarts egyből 3 lépés távolságot.

Beszéljétek át a dolgot. Azt írtad, korábban nem viselkedett így, jó volt a kapcsolatotok. Mindenkinek jár még egy esély.

2013. ápr. 21. 22:05
 15/19 anonim ***** válasza:
59%
Biztos vannak problémái.. mint mindenkinek..valószínűleg fáradt, kimerült is...de azért a feszültségét ne máson vezesse le, pláne ne azon aki segít neki. (2-es válaszoló voltam)
2013. ápr. 21. 22:09
 16/19 anonim ***** válasza:
Kedves kettes, más a feszültséglevezetés és más a kiborulás. Olvasatomban ez kiborulás volt, már pedig az sok mindentől lehet, meg kell beszélni, konkrétan azt, hogy miért borult ki annyira. Sok minden lehet amiről mi nem tudunk és a nagyszülő sem.
2013. ápr. 21. 22:25
 17/19 anonim ***** válasza:
42%
Holnaptól főzzön magának az idegbeteg káromkodó meny. Azt szólnám hozzá. Van két keze, elég nagy már ahhoz, hogy felismerje a fakanalat meg a fazekat.
2013. ápr. 21. 23:28
 18/19 anonim ***** válasza:
55%
Ha rám az anyósom főzne minden nap, nagyon hálás lennék neki. soha nem mondanék ilyet, bármennyire kimerült volnék. Van, hogy egész éjjel nem alszunk, és én főzök minden nap, sőt munkákat is vállalok. de még soha nem jutott eszembe hogy így viselkedjek bárkivel. ez minősíthetetlen.
2013. ápr. 22. 07:52
 19/19 anonim ***** válasza:
52%
Lehet valami más a problémája és azért volt olyan ingerült. Egyébként nem főznék rájuk ezek után. Én összetenném a két kezem,ha hetente 1x valaki megfőzne helyettem :)
2013. ápr. 22. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!