Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért érzem azt, hogy a...

Miért érzem azt, hogy a férjem már nem hiányzik annyira, mint régen?

Figyelt kérdés
A férjem külföldön dolgozik hosszú ideje. Nemsokára hazatér és azt hittem, hogy mire eljön ez az idő, nagyon boldogan fogom várni, de valahogy azt érzem az utóbbi időben, hogy nélküle is el vagyok. Az elmúlt másfél évben amíg nem volt itt meg kellett tanulnom teljesen egyedül tenni mindent magam és a gyerekünk körül. Nem tudom, hogy ezért érzek-e így. Ha visszajön, majd újra fogom érezni azt, amit régen? Persze szeretem és sosem csalnám meg, de valahogy nem tudok annak olyan hévvel örülni, hogy visszajön, mint hittem korábban. Félek, hogy el leszünk idegenedve egymástól. Mit tegyek, hogy újra otthon érezze magát és visszatérjen az életünk a régi kerékvágásba?
2009. szept. 25. 12:41
 1/9 anonim ***** válasza:

Most igy érzed, de amikor meglátod, és megöleled, teljesen másképp fogsz gondolkozni. Hidd el. Megszoktad, hogy nincs melletted, de ez nem azt jelenti hogy már nem szereted :)

L/22

2009. szept. 25. 12:44
 2/9 anonim ***** válasza:

Miért nem költöztök ki TI is a gyerekkel hozzá?Most még csak ezt érzed,évek múlva meg azt,hogy fogalmad nincsen ki jön néha haza hozzátok.A távkapcsolat nem egészséges,nem is működhet hosszú távon.A legnagyobb szerelmet is megmérgezi.

Hidd el tudom mit beszélek,költözzetek ha tudtok.

2009. szept. 25. 12:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Biztosan újra össze kell majd szoknotok, hiszen idáig ha hazajött ünnepnapok voltak az együttlétek. Most pedig újra lesznek hétköznapok is. Legyél megértő és toleráns. Meglátod belejöttök. És biztosan jó lesz neked is ha a férfigondokat leveszi a válladról. Sok boldogságot!
2009. szept. 25. 12:52
 4/9 A kérdező kommentje:
Azért nem költözünk oda, mert a férjem Afganisztánban katona. Szóval ilyen lehetőség ki volt lőve...
2009. szept. 25. 12:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Kedves 12.50-es: "nemsokára hazatér" mármint a férje..
2009. szept. 25. 12:54
 6/9 anonim ***** válasza:

katona - ki volt lőve :)

Ez tetszett :)

Ha hazajön, ugyanolyan jó lezs, mint azelőtt, hidd el :)

2009. szept. 25. 13:02
 7/9 anonim ***** válasza:

Az én férjem 3 évig volt kint hasonló helyen. 6-8 havonta tudott hazajönni egy-egy hónapra. Én is nagyon megtanultam magam ellátni,mikor hazajött, mindig akkor kezdtem el izgulni,mikor már csak pár nap volt,aztán mikor megláttam mindig újra beleszerettem:) Azért semmit nem kell tenned,hogy minden visszatérjen a régi kerékvágásba,mert mindketten változtatok és pár dolog meg fog változni,de ez nem jelent rosszat. Nem tudom neked másképnt elmagyarázni,egyszerűen csináljátok azt,amit éppen szeretnétek. Nálunk ez bejött,1-2 órával a hazaérkezése után olyan volt,mintha nem is lett volna kint. Persze sokan mondták,hogy majd elhidülünk egymástól,de nem lett igazuk. Szerintem beléd is belédbeszélték páran,hogy szerintük ez így nem működik és nem lesz jó vége.

Azóta már egy éve végleg itthon van és imádjuk egymást. Ennyi különtöltött idő meg arra volt jó,hogy biztosan tudjuk,hogy mit is jelent a másik. Azt írtad,hogy szereted,ugyhgy ne agyalj ilyeneken,csípd ki magad mikor hazajön és élvezd az "új" életeteket:)!!!

2009. szept. 25. 13:15
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen, sokan mondták, hogy ezt hogy lehet így bírni, hogy lehet így élni stb. Nem agyalnék ennyit, ha nem mondanának mások ilyeneket. Köszönöm a válaszokat!
2009. szept. 25. 13:18
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia..

Nos, elhiszem, hogy elgondolkodtató.. De szerintem asrról van szó, hogy te egy remek asszonyka vagy, aki próbált a saját lábán is megálli.. És láss csodát.. Sikerült..

És ezt tute a párod is, mikor kiment..

Hidd el, neki is fura lesz hazajönni.. Itthon biztos teljesen más minden, mint ott..

Szóval ez az érzés, biztos meg fog szünni.. És nagyon boldogok lesztek..

Nos ez csak egy gondolat.. Én érdemben nem tudok mit mondani, mert nem voltam még ilyen helyzetben...

Sok sikert..

És örül, hogy ismét láthatod.. :)

2009. szept. 25. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!