Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vegyek még neki valami ajándék...

Vegyek még neki valami ajándékot? Vagy elég ennyi?

Figyelt kérdés

Párom most lesz 27 éves. Vettem neki egy törülközőt, amire ráhímezték a keresztnevét, és egy kulcstartót.

Gondoltam rá, hogy veszek neki még valamit, de nem tudom mit. Vagy süssek inkább neki? 1500 ft-m maradt erre a célra. :(

2009. szept. 24. 08:44
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Süss neki valamit. Egyrészt jóval olcsóbb, másrészt nagyon fog örülni neki! Én is sütöttem már, nem lett 100%os torta, de nagyon szépen feldíszítettem. Hát volt öröm :)))

2009. szept. 24. 08:46
 2/7 A kérdező kommentje:
És mit? Tortát nem tudom hogyan kell.
2009. szept. 24. 08:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Süss egy egyszerű piskótalapot, vágd szívalakúra (vagy ha van formád, olyanban süsd) és kendd meg valami krémmel (esetleg lekvárral) és vond be tortabevonóval. Lehet, ez most nem hangzott túl jól, de személyes, te készíted neki és biztos nagyon fog neki örülni :)
2009. szept. 24. 08:55
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez jó ötlet. Kipróbálom.
2009. szept. 24. 08:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Te is tudsz sütni, max nem próbáltad még. Neten nézz ki egy receptet, és csináld meg, úgy ahogy leírja. Nem fogod elrontani. Egyszer el kell kezdeni...:) A torta jó ötlet, én is sütöttem már a páromnak, és nagyon örült neki. Esetleg ha kreatív vagy, fess neki valamit üvegre pl, egy órát is csinálhatsz, vagy valami szép képet. vagy kereteztesd be a kedvenc képét magatokról.
2009. szept. 24. 09:31
 6/7 anonim ***** válasza:

És ő szereti az ilyen dolgokat(törülköző, kulcstartó)? Nem bántásból, de nekem herótom van az olyan ajándékozóktól akik semmi eredetivel nem tudnak előrukkolni, csak a bögre-gravírozott toll-kulcstartó hármassal. Az annyira személytelen, hiszen az ajándéknak olyannak kell lennie ami az illető személyiségét tükrözi, és lehetőleg olyan amire vágyik is. Persze nem ismerem a párod, de nem sok embert ismerek aki izgalomba jönne egy kulcstartótól vagy egy törülközőtől.

Tehát ha pénzért veszel dolgokat, akkor olyat vegyél aminek örülni is fog, nem olyasvalamit amit 2 perc gondolkodás után találtál ki.

Ha pedig saját készítésű ajándékot adsz, az ötletek kimeríthetetlenek, de itt is arra kell ügyelni hogy olyat csinálj ami a személyiségéhez illik.

2009. szept. 24. 09:46
 7/7 A kérdező kommentje:
Ez az első alkalom, hogy ajándékot veszek neki..majd meglátjuk, örül-e neik.
2009. szept. 24. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!