Vegyek még neki valami ajándékot? Vagy elég ennyi?
Párom most lesz 27 éves. Vettem neki egy törülközőt, amire ráhímezték a keresztnevét, és egy kulcstartót.
Gondoltam rá, hogy veszek neki még valamit, de nem tudom mit. Vagy süssek inkább neki? 1500 ft-m maradt erre a célra. :(
Szia!
Süss neki valamit. Egyrészt jóval olcsóbb, másrészt nagyon fog örülni neki! Én is sütöttem már, nem lett 100%os torta, de nagyon szépen feldíszítettem. Hát volt öröm :)))
És ő szereti az ilyen dolgokat(törülköző, kulcstartó)? Nem bántásból, de nekem herótom van az olyan ajándékozóktól akik semmi eredetivel nem tudnak előrukkolni, csak a bögre-gravírozott toll-kulcstartó hármassal. Az annyira személytelen, hiszen az ajándéknak olyannak kell lennie ami az illető személyiségét tükrözi, és lehetőleg olyan amire vágyik is. Persze nem ismerem a párod, de nem sok embert ismerek aki izgalomba jönne egy kulcstartótól vagy egy törülközőtől.
Tehát ha pénzért veszel dolgokat, akkor olyat vegyél aminek örülni is fog, nem olyasvalamit amit 2 perc gondolkodás után találtál ki.
Ha pedig saját készítésű ajándékot adsz, az ötletek kimeríthetetlenek, de itt is arra kell ügyelni hogy olyat csinálj ami a személyiségéhez illik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!