Csak az elejen nehez megszokni nelkule? Mit tehetnek?
3 honapja ugy dontottunk, hogy kulon varosba koltozunk a parommal(egyetem miatt)...sajnos nem lehetett az, hogy egy varosba menjunk igy hatalmas tavolsag van koztunk:(
Eddig nem is gondoltam ra, de most eljott a "nagy nap" holnaputan koltozunk:( es teljesen ketsegbeestem, hogy mennyire fog hianyozni, a mindennapok utan...hogy milyen lesz, ha nem O lehet az elso akinek barmit elmondok, ha nem szorithatja a kezem, mikor nekem annyira kellene...ezenkivul feltem mindentol...nem attol felek, hogy megcsalas, szerelem elmulasa, ezen mar tul vagyunk:)
ezt csak az elejen fogjuk igy erezni?(mert mindketten igy vagyunk) mert ha nem mulik el, nemtudom mi lesz, megbolondulok :P :)
20-L
koszi a valaszokat:)
mi 2 eve vagyunk egyutt, ezert nehez lesz megszokni "kulon"...
tudom, hogy nem halaleset, es ertem...ez persze, hogy jobb annal...
koszi a valaszokat
szia!
Most azt akarod hallani hogy habos babos történetet írjak ide, hogy a szerelem milyen nagy összetartó erő? Hát nem.Leírom őszintén. Új ismerőseid, haverjaid lesznek, új baráti köröd, feladataid. Max. 7végente látod majd. A pasik az esetek 80%ban nem ugrálnak a "kapcsolatuk" kedvvért,ezt jó tudnod. Most ezt érzed, 3 év múlva meg majd mosolyogsz ezen. "Nem attol felek, hogy megcsalas, szerelem elmulasa, ezen mar tul vagyunk:) " 20 évesen? Oh, mennyit kell még tanulnod!:)
Második válaszadó vagyok.
A pasik nem ugrálnak a kapcsolatukért?
Ne haragudj, de az én kedvesem minden hétvégén bejött hozzám, amikor nem mehettem haza, és ne tudd meg mennyit kellett utazzon, hogy lásson akárcsak pár órát. Szerintem téged rossz férfiakkal hozott össze a sors, ha ilyen negatívan állasz hozzá.
koszi a valaszokat:)
akik negativan allnak hozza, sajnalom, tenyleg, hogy nincsen jo tapasztalatatotok...de mi az elejetol fogva MINDENT megtettunk egymasert, es jobban szeretjuk egymast mint valaha...szoval kijelenthetem azt amiert megszoltal: NEM FELEK A MEGCSALASTOL....
probalok jol allni ehhez, mert igazabol mindketten azt tanulhatjuk amit szeretnenk...
koszi mindenkinek a valaszat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!