Melyiket választanád a két élethelyzet közül?
Figyelt kérdés
5 éve költöztem a fővárosba. Van vőlegényem, van munkám. A vőlegényemmel rengeteget vitatkozunk, de még kitartunk egymás mellett. A munkámban megbecsülnek, szeretnek, támogatnak, elő is léptettek nemrég, egész jól keresek, és még feljebb is léphetek. Viszont...minden nap úgy érzem, mintha megerőszakolnám magam. Nem vagyok önmagam, felkelni sincs kedvem sokszor, szórakozni nem járok, inkább csak túlélem a napokat. Hazaköltözhetnék, de akkor oda az önállóságom, oda az állásom, a vőlegényem, gyakorlatilag minden, amit eddig felépitettem. Itthon viszont jól érzem magam. Várna a család, a régi barátok. Egyik pillanatban azt tervezgetem, hogy de jó lenne végre saját lakást venni, másik pillanatban meg már azt mondom, hogy de jó lenne hazaköltözni. 25/L2013. ápr. 12. 22:45
11/11 anonim válasza:
nehéz, de ténleg meg kell vizsgálni, hogy mi nem okés
te ? (depresszió) túl nagy a nyüzsi, stressz - nem mindenki tudja megszokni - nagyváros vagy a munkahely is okozhatja.
A párod?
írjál listát, hogy a jól létedet mi gátolja, mi javítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!