Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a különbség baráti és...

Mi a különbség baráti és párkapcsolati kapcsolat között, ha a testi kontaktus minimális?

Figyelt kérdés
a barátomnak nem fontos a testi érintkezés. Szex van, de amúgy kézfogás, csók, ölelés csak ritkán. Ez elejétől fogva így van, ő elmondta h nem szereti, de a kedvemért azért látom h igyekszik. Nekem viszont fontosak ezek a dolgok. El is gondolkoztam h vajon miért akar velem lenni, miért keres engem, szervez velem programokat, mutatott be a szüleinek stb? Miben különbözik a kapcsolatunk egy baráti kapcsolattól? Mert sajnos azt kezdtem el bemagyarázni magamnak, h biztos csak barátként szeret...
2013. ápr. 11. 15:22
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
ez az 56%-osnak ment
2013. ápr. 11. 16:15
 22/24 anonim ***** válasza:

Jajj, hát amit írsz, hogy ha megöleled, azért megölel, ha megpuszilod, megpuszil, meg utcán fogja a kezed, meg elbúcsúzáskor is ad puszit, hát ez az én párommal is dettó így van.

Én vagyok a lány, hát ő is ilyesmi, hogy neki nem annyira fontosak ezek a testi érintések. Nálunk azért ez változott, mostanra már a kezdetinél is kevesebb a testi kontaktus, és a szeretkezések száma is drasztikusan megcsappant a korábbihoz képest.

Azért én biztos vagyok benne, hogy szeret, bár én is néha kombinálok, és kérdezem, hogy még mindig szeret-e.

Szerintem ebből nem kell olyan nagy ügyet csinálni, végtére is a fiúknak valahogy ez nem annyira fontos, mint a lányoknak, nem tudom, miért. Mármint ez az örökké ölelgetés, puszilgatás. Inkább azt nézd, hogy mik a közös terveitek, hogy hogyan beszél rólatok, és mit tesz a közös jövőtök érdekében.

Szerintem feleslegesen aggódsz.

2013. ápr. 11. 19:59
 23/24 anonim ***** válasza:

22-es vagyok. Csak annyit fűznék még hozzá, hogy lehet ez átmeneti állapot is.

Pl. az én párom amúgy sem túl enyelgős típus, de ha kiegyensúlyozottabbak a körülményeink, és kevésbé idegeskedik annyit, akkor több a szeretkezés is, meg jobban oda bújós ő is, mint ha feszültebb időszakon megyünk keresztül.

Hát ez a mostani feszült időszak is átmeneti, meg sokat javít a helyzeten, ha az ember nem reagálja ezeket túl, hanem pl. én igyekszem vele megértő lenni, hogy fáradt, ideges, feszült. Hát akkor segítek, hogy ne legyen annyira feszült.

A lényeg, hogy vannak ilyen típusú férfiak, és lehet, hogy a te párod is feszült mostanában, de majd jobban bújik, ha már megoldódnak a problémák. Nem?

2013. ápr. 11. 20:08
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a közös tervek a nagy különbség. Egy baráttal nem akarod összekötni az életed.
2013. ápr. 11. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!