Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kell ajandekozni a 19...

Mit kell ajandekozni a 19 eves keresztlanyomnak ha befejezte az iskolat? A 18. születesnapjara a jogositvanyat fizettem.

Figyelt kérdés
2013. ápr. 8. 20:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
23%

Ez nagy hülyeség, ez az iskola befejezése miatti ajándékozás, sokan kocsit, lakást meg hasonlót kapnak. Jogsit se kellett volna fizetned neki, baromira túlzás.

Én amikor befejeztem az iskolát, kaptam egy nagy csokor virágot, az is kb a kertből lett szedve.

2013. ápr. 9. 09:29
 12/14 anonim ***** válasza:
38%

Ha már a jogsiját kifizetted, vehetnél hozzá egy autót is...de nem ilyen szír-sz@r Opelt, hanem valami komolyat, mondjuk Mercit vagy BMW, de akár Ferrariban is gondolkodhatsz! :)

Vagy:

Adj neki két nagy pofont, és mondd, hogy üdv a való életben! :) Ettől már csak nagyobb pofonokat fog kapni... :D

(és gondold végig te ennyi idős korodban mit kaptál - szerintem köszönőviszonyban sincsen azzal, amit a keresztlányod kap)

2013. ápr. 9. 10:27
 13/14 anonim ***** válasza:
Látom mindenki lepontozott, pedig csak az igazságot mondtam, hát látom a sok sznob elkényeztetett embernek nem tetszik hogy van aki xart se kap senkitől...
2013. ápr. 9. 17:00
 14/14 anonim ***** válasza:

Ez nem kötelező dolog. A jogsi is nagy ajándék de ha szívből adod és megteheted nagyon aranyos dolog.

Én kocsit kaptam ballagásomra de a szüleimtől nem a keresztanyámtól. Puhatolózz keresztlányodnál vagy a szüleinél,hogy minek örülne.

Megírod majd nekünk mit kap? :)

2013. ápr. 9. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!