Miért ilyen hülye az öcsém?
Szia, nem vagyok híve a verekedésnek vagy ilyesminek, de szerintem is segítene rajta egy nagy pofon, mert most kamaszodik és ez még csak rosszabb lesz, ha nem tudja hol a határ.
Szerintem tuti meglepődne, ha kapna tőled.
Remélem helyre teszi, akárhogyan is oldod meg :) a szitut.
14 évesen 70 kg?
Amúgy kicsit nem csökkent értelmű?
Hehe.. Az en ocsem is ilyen volt...
Soot komolyan mondom, ha most ul mellettem valami csaladi unnepen, akkor is egy ido utan elkezd piszkalni, meghuzza a hajam hatul...stb...persze szandekos bosszantasra viccbol, birja amikor felhuzom magam, azt mondta ez olyan jo, mert olyan mint regen....
Jh en 26 vagyok, mar kulon csaladom van o pedig 23..
De mutkor lattam apumat meg noveret ok is valami hasonlo szituacioban hulyeztek le egymast...
48 es 53 evesek...
Van aki sosem novi... En tudom hogy ezzel fejezi ki, hogy szeret, mert manapsag sem erzelgos, nehezen mutatja ki, valahogy nem jon neki, hogy megoleljen, igy mutatja ki hogy hianyzom...
Ennyi idosen viszont engem is az oruletbe kergetett, az en ocsem mar ekkor volt vagy 80 kilo, en meg kb 55 ... Tehat ha olre mentunk eselyem sem volt, de azert egy heg megmaradt a kormeim altal ejtett seb miatt..
Jajj de jo volt most visszagondolni...
Amugy tudni kell, hogy imadom a tesomat... Remelem mi sem leszunk sosem eleg oregek ahhoz, hogy piszkaljuk egymast...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!