Mi lenne a legjobb megoldas? Anyam nem szeretne ha kulon kolteznek a baratommal. Nem kenne alberletet fizetni csak rezsi na meg magunkra, nem is lenne messze a hazunktol.
A baratom meg nem szeretne egyikunk szuleinel sem lakni azert, hogy aztan beleavatkozzanak a kapcsolatunkba vagy konflikusok generalodjanak koztunk miatuk. Anyamat jobb belatasra nem lehet birni mintha azt akarna, hogy elete vegeig vele maradjak azt majd ha o nem lesz akkor majd elbodogulok.
Mar kozel fel eve mind huzzom ezt a koltozos temat, mert szeretnem megprobalni az egyuttelest de ugyanakkor anyamat sem szeretnem magara hagyni. Baratom komolyabat szeretne annal, hogy delutanonkent talakozunk es utana mindenki megy haza. Halaszgattam de azert ot is meglehet erteni, adottak a korulmenyek is. Mit tanacsoltok, hogyan adagoljam be anyamnak anelkul, hogy sertodes es veszekedes legyen belole?
És milyen kifogásokkal?
Hány évesek vagytok?
15-vagyok.
Arra nem fognak lakásfenttartási támogatást adni,hogy ő egyedül lakik egy 75nm-es panelben...Ami persze jogos is,de csak azért irtam,hogy amelyik szülö ilyen érzelmi zsaroló tipus az úgysem változik meg,és úgyis ki fog mindig találni valamit :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!