Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lenne a legjobb megoldas?...

Mi lenne a legjobb megoldas? Anyam nem szeretne ha kulon kolteznek a baratommal. Nem kenne alberletet fizetni csak rezsi na meg magunkra, nem is lenne messze a hazunktol.

Figyelt kérdés

A baratom meg nem szeretne egyikunk szuleinel sem lakni azert, hogy aztan beleavatkozzanak a kapcsolatunkba vagy konflikusok generalodjanak koztunk miatuk. Anyamat jobb belatasra nem lehet birni mintha azt akarna, hogy elete vegeig vele maradjak azt majd ha o nem lesz akkor majd elbodogulok.

Mar kozel fel eve mind huzzom ezt a koltozos temat, mert szeretnem megprobalni az egyuttelest de ugyanakkor anyamat sem szeretnem magara hagyni. Baratom komolyabat szeretne annal, hogy delutanonkent talakozunk es utana mindenki megy haza. Halaszgattam de azert ot is meglehet erteni, adottak a korulmenyek is. Mit tanacsoltok, hogyan adagoljam be anyamnak anelkul, hogy sertodes es veszekedes legyen belole?

2013. ápr. 1. 14:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
55%
Teljesen megértem a barátodat, én sem szeretnék senkihez odaköltözni. Így sosem lenne önálló életetek, szerintem nagyon rossz, ha a szülő ott van és irányít. Mert ha odaköltöztök úgyis bele fog szólni mindenbe, mert nem tudja elviselni, hogy nem vagy már kisgyerek, ezért nem akarja, hogy elköltözz. Ha nem is nyíltan de kis finom utalásokkal irányítani fog titeket. Az, hogy sértődés vagy veszekedés lesz belőle, ne érdekeljen, majd megbékél és elfogadja a helyzetet. Te nem teszel semmi rosszat, ez az élet rendje, nem az, hogy anyud egész életedben ott van és figyeli minden mozdulatodat.
2013. ápr. 1. 15:14
 12/17 anonim ***** válasza:
39%
Azt kihagytam, hogy a barátod sosem érezné otthon magát. A mindennapokban nagyon kényelmetlen lehet, hogy neki semmi beleszólása nincs semmibe, mert nem az övé, nem ő van otthon.
2013. ápr. 1. 15:16
 13/17 A kérdező kommentje:
# 9/12-nek hat van benne zsarolos hajlam lehet, hogy tudatos amit csinal vagy olyan a termeszete. Neki altalaban minden mindegy es csak a vegen van kritizal, ha kikerem a velemenyet akkor sem kapok valaszt anyamtol. Minden kifogassal jon csak< hogy ne koltozek el.
2013. ápr. 1. 16:08
 14/17 anonim ***** válasza:

És milyen kifogásokkal?

Hány évesek vagytok?

2013. ápr. 1. 16:09
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem fog menni békésen,sértődés és veszekedés lesz belőle...Én 4 éve 26 évesne költöztem el otthonról,a mai napig próbálkozik,hogy menjek haza.Most az az új lemez,hogy nem bírja egyedül fenntartani a lakást...:-(
2013. ápr. 3. 18:03
 16/17 anonim ***** válasza:
Kérjen lakásfenntartási támogatást, adósságrendezést, stb.
2013. ápr. 3. 18:24
 17/17 anonim ***** válasza:

15-vagyok.

Arra nem fognak lakásfenttartási támogatást adni,hogy ő egyedül lakik egy 75nm-es panelben...Ami persze jogos is,de csak azért irtam,hogy amelyik szülö ilyen érzelmi zsaroló tipus az úgysem változik meg,és úgyis ki fog mindig találni valamit :-(

2013. ápr. 3. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!