Mit gondoltok arról, ha egy házas nő egy nőt tart szeretőnek? (többi lent)
Bocsi, de ez undorító.
Lesülne a bőr a képemről, ha anyám ilyet művelne és a továbbiakban ahol a hivatalos papírok ezt nem követelik meg, letagadnám, hogy közünk van egymáshoz.
Nekem undorító ez az egész megcsalás úgy, hogy az embernek gyereke van és ráadásul vele azonos neművel. Nem a mássággal van bajom, de porig alázza ezzel a férjét.
Én azt gondolom, hogy semmi jogom ítélkezni, amíg nem tudom a háttértörténetet. Ugyanis míg egy pasi félrelépésénél az az első kérdés, hogy vajon a nő nem hagyta el magát? Eleget törődött a pasival? Addig ezt én is megkérdezném: vajon a férje eleget tesz a házasságért, hogy a nőnek erre kell vetemednie?
Arról nem beszélve, hogy míg egy apuka félrelépésénél a gyermek lelkivilága nem kerül annyira a középpontba, ezt a témát itt sem erőltetném, ugyanis gondolom az anyuka nem a gyerek előtt szexel.
Biszex.
Mi a gáz abba, hogy ha valaki szereti a lányokat és a fiúkat is? Senki nem tehet róla, hogy ki iránt érdeklődik/vonzódik. Az a baj ezzel a hölggyel, hogy gyereke és férje van mellette. El kéne hagyni a férjet. Ezzel csak annyi a gond. A gyereknek meg anyja akkor is anya marad, ha az a nőket is szereti.
Lehet hogy, a bizonyos feleség nem szereti a férjet, semmit nem tudunk az ő mélyen érintett kapcsolatáról, vagyis amik a házasságában történtek. Az is meglehet, hogy korán ment férjhez. Hallottam, egy apáról aki rájött idősebben hogy biszex. Elvált a feleségétől BÉKÉBEN és boldogan él mind a kettő. A gyerekek meg szeretik őket.
Ez egy jó példa.
Ez a másik nő számára megalázó. Én nem bírnám, ha a barátnőmnek amúgy családja lenne és esténként a férjéhez menne haza én meg csak kufircolni kellenék.... Másik dolog, hogy nem helyes dolog egy férjes asszonnyal kezdeni, ez meg a szeretőt minősíti:(.
De, figyi, ha így mindkét félnek megfelel, nincs beleszólásod igazából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!