Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, ha egy...

Mit gondoltok arról, ha egy házas nő egy nőt tart szeretőnek? (többi lent)

Figyelt kérdés
Tehát van férje és gyereke, de egy régi ismerősével jár össze. Nem vagyok személyesen érintett, de az egyik barátnőmről van szó. Egyszerűen nem értem, hogy ennyi év házasság után miért érzi, hogy neki ez kell, ha szereti a férjét? Vagy ha ilyen vágyai vannak, miért nem keresnek a férjével egy 3. személyt, mint ahogy sokan?
2013. márc. 26. 15:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
11%

Bocsi, de ez undorító.

Lesülne a bőr a képemről, ha anyám ilyet művelne és a továbbiakban ahol a hivatalos papírok ezt nem követelik meg, letagadnám, hogy közünk van egymáshoz.

Nekem undorító ez az egész megcsalás úgy, hogy az embernek gyereke van és ráadásul vele azonos neművel. Nem a mássággal van bajom, de porig alázza ezzel a férjét.

2013. márc. 26. 16:32
 12/17 A kérdező kommentje:
Nem, állítása alapján nem sima barátnő, 2 vagy 3 ember tud csak róla, de sajnos én sem értem a viselkedését.
2013. márc. 26. 16:33
 13/17 anonim ***** válasza:
21%
Egy ilyen nővel én nem barátkoznék! Sem a férjét, sem a gyerekét nem szereti, csak önmagát! Sajnálom a férjet és a gyereket is. Mindegy, hogy kivel csalja meg a férjét, mindenképpen elítélem.
2013. márc. 26. 16:44
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Én azt gondolom, hogy semmi jogom ítélkezni, amíg nem tudom a háttértörténetet. Ugyanis míg egy pasi félrelépésénél az az első kérdés, hogy vajon a nő nem hagyta el magát? Eleget törődött a pasival? Addig ezt én is megkérdezném: vajon a férje eleget tesz a házasságért, hogy a nőnek erre kell vetemednie?

Arról nem beszélve, hogy míg egy apuka félrelépésénél a gyermek lelkivilága nem kerül annyira a középpontba, ezt a témát itt sem erőltetném, ugyanis gondolom az anyuka nem a gyerek előtt szexel.

2013. márc. 26. 17:06
 15/17 anonim ***** válasza:

Biszex.

Mi a gáz abba, hogy ha valaki szereti a lányokat és a fiúkat is? Senki nem tehet róla, hogy ki iránt érdeklődik/vonzódik. Az a baj ezzel a hölggyel, hogy gyereke és férje van mellette. El kéne hagyni a férjet. Ezzel csak annyi a gond. A gyereknek meg anyja akkor is anya marad, ha az a nőket is szereti.

Lehet hogy, a bizonyos feleség nem szereti a férjet, semmit nem tudunk az ő mélyen érintett kapcsolatáról, vagyis amik a házasságában történtek. Az is meglehet, hogy korán ment férjhez. Hallottam, egy apáról aki rájött idősebben hogy biszex. Elvált a feleségétől BÉKÉBEN és boldogan él mind a kettő. A gyerekek meg szeretik őket.

Ez egy jó példa.

2013. márc. 26. 17:20
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
A golyót neki beszólás tényleg nagyon durva, az ilyeneket kitiltanám, egyesek minek érzik magukat, vadállatnak? Undorító, hova süllyed ez az oldal.
2013. márc. 26. 17:31
 17/17 anonim ***** válasza:

Ez a másik nő számára megalázó. Én nem bírnám, ha a barátnőmnek amúgy családja lenne és esténként a férjéhez menne haza én meg csak kufircolni kellenék.... Másik dolog, hogy nem helyes dolog egy férjes asszonnyal kezdeni, ez meg a szeretőt minősíti:(.

De, figyi, ha így mindkét félnek megfelel, nincs beleszólásod igazából.

2013. márc. 26. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!