Honnan tudhatom, hogy ami most tökéletes kapcsolatnak látszik, nem fog megromlani évek múlva?
Figyelt kérdés
Legszűkebb baráti körömben a barátnőim sorra lépnek ki hosszú, vagy nagyon boldognak induló kapcsolatból. Egyik 7, a másik 6, a harmadik 2 év után szakított, és mind valódi okokkal, más talán eddig se húzta volna (bírta volna) a helyükben, főleg az első kettő helyében. Félek, úgy fogok járni mint ők, annyira boldogok voltak, aztán mi lett :S. Nem merek belegondolni sem abba, hogy merészeljek párkapcsolatot létesíteni, hisz úgyis tönkremegy. Ezt érzem most, talán annak hatására, hogy körülöttem ez történik.. Honnan tudjam, hogy nem fog idővel megromlani olyan szintig a kapcsolat, amit már nem lehet helyre hozni?2013. márc. 25. 21:37
11/11 anonim válasza:
nekem az a durva, h sok közeli ismerős csaj ujjonva írja a fb-on, h elváltam, asszonybúcsút tartok, de király az élet. mindezt 2-3 év házasság után.
a fene se tudja, h mi a fenéért esküdöztek pár éve, ha most meg válnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!