Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ma bemutattam a barátomat...

Ma bemutattam a barátomat itthon, és megszólták hogy nem néz ki jól. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok és még nem volt soha barátom, ő az első. 1,5 hónapja vagyunk együtt. Én tudom hogy nem néz ki jól: nagy orra van, aránytalan az arca, vékony is. Nem a külsejével fogott meg hanem azzal ahogy beszél hozzám, viselkedik, türelmes volt eddig is velem, nem erőltet semmit (2 hónapnyi ismerkedés alatt csókolt csak meg). De leszólták itthon hogy mennyire csúnya meg hogy én jobbat érdemlek. Hogy én lányként mennyivel szebb vagyok....

Most emiatt én nem akarom őt dobni, de fáj hogy így állnak hozzám. Mikor végre boldog vagyok.

2013. márc. 24. 23:17
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

"18Szóval ne mutogassam senkinek :D" -hát nem vásári portéka, hogy mutogatni kéne:)

[link]

"Csak az enyém légy, néha azt szeretném,

Majd, hogy a világ lássa kincsemet,"

2013. márc. 25. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!