Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek a ferjemmel h ne...

Mit tegyek a ferjemmel h ne legyen ennyire rendetlen? Hogy vegyem rea h szedjen ossze legalabb maga utan?

Figyelt kérdés
5 eve hazasok vagyunk, de mar egy hosszu ido ota az en kedves ferjem nem csinal a hazba semmit, csak hazajon a munkabol s szamitogepezik vagy tv-zik. En amikor a munkabol hazajovok utanna is kell takaritsak, mert o annyra nem kepes h legalabb a tanyerjat tegye a kagyloba. Ez a helyzet engem kikeszit. Mit tegyek?
2009. szept. 17. 17:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne pakolj utánna, majd ha már minden utban lesz neki, akkor reklamál, és akkor mondd, hogy csinálja meg ö.
2009. szept. 17. 17:42
 2/6 anonim ***** válasza:

Vagy megszoksz, vagy megszöksz. Gondolom amikor hozzámentél már tudtad hogy rendetlen.

Az én párom is trehány ilyen téren, néha megszólom érte... de tudom hogy nem fog megváltozni, kutyából nem lesz szalonna. Néha látom hogy próbálkozik elpakolni maga után... néha meg szarik az egészre. Kénytelen vagyok elfogadni, mert szeretem.

2009. szept. 17. 18:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém is ilyen. Volt olyan, hogy egyszer kivágtam a cuccait a teraszra, amit egy hétig gyűjtögetett a nappaliba. az sem segített. engem idegesít, őt nem. Nem tudok jobbat, elpakolok. Néha jól rászólok!
2009. szept. 17. 19:57
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk is csak addig van rend ameddig dolgozni van a párom. Ha van energiám miközben pakolok, akkor magyarázok neki, hogy milyen disznó! Újabban már beletörődöm, és elpakolok duma nélkül. Más téren viszont remekül helytáll, ez némiképp kárpőtol a bosszúságok miatt.

2009. szept. 17. 22:37
 5/6 anonim ***** válasza:
57%

Csinál helyette mást? Jó szerető, jó apa, jól dolgozik, sok pénzt hoz?

Mert akkor tényleg el lehet viselni. Szólj neki néhányszor, hogy mit szeretnél.

De ha egyik sem, és még rendetlen is - akkor miért vagy vele?

2009. szept. 18. 02:52
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmihez ne nyúlj, ami az övé. Majd ő elrakja. Ha nem rakja el, hagyd ott, viseld el a rendetlenséget. Kerüld a fegyelmezgetést, mert a veszekedés a rendetlenségnél is rosszabb. Ha megkérdi, miért nem csinálsz rendet, ezt mondod: nem akarok a holmidhoz nyúlni, hátha majd keresed, és nem találod. Nem tudom, fel akarod-e venni még azt az inget. Hátha még enni akarsz, azért nem mostam el a tányért. stb. Arra üügylj, hogy semmi harag ne legyen benned, ne hallatszon a hangodból sem gúny, sem fölény, csak valmi ártatlan kedvesség.
2009. szept. 18. 04:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!