A férfiak általában hány éves korukban akarnak gyereket?
Nem tom. Én pl. 61 vagyok és baromira nem akarnék gyereket (a 6 unoka OK, de gyereket semmiképpen).
De a kérdésre: azt hiszem, sohasem akartam gyereket, ezek úgy lettek tévedésből, vagy a nejem kiszámított hibájából.
Az tényleg elég szomorú, ha egy férfi kijelenti hogy nem akar gyereket és ennek ellenére a nő különböző furfangokkal felcsináltatja magát. Kövezzetek meg érte, de én így gondolom. A férfi sem nemző állat, joga van eldönteni, hogy akar-e gyereket vagy sem!
N
Én 20 vagyok,és szívesen vállalnék már most!
De nem tehetem.
Így kénytelen vagyok várni még 10-12 éves!
Szerintem nem úgy van már mint régen a nők se szülnek 30 alatt..Persze ezt csak én gondolom így..
Első a túlélés!
A sok válást, pár hetes terhesen elhagyott nőt elnézve, a férfiak inkább csak kényszer miatt, vagy hirtelen ötlettől vezérelve akarnak gyereket.
Ma is olvastam itt olyat, hogy a férfi akart nagyon gyereket, aztán elhagyta a 10 hetes terhes feleségét, mert meggondolta magát!
Én mindig azt hiszem, hogy egy zsint alá nem lehet menni g*ciségben, de mindig megcáfolnak a történetek!
Az én férjem azt mondta, hogy 30 éves korára szeretne egy gyereket, hogy ne nézzék majd nagypapának az iskolában, főleg, ha több gyerekünk is lesz majd. A 30. szülinapja után érkezik a kislányunk.
De ismerősöknél én is inkább 33-35 körül látom, hogy bevállalják az elsőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!