Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon a volt barátnő még...

Vajon a volt barátnő még mindig szerepet játszhat?

Figyelt kérdés

Barátomnak elöttem volt egy 3éves (középiskolás) barátnője, akibe halálosan szerelmes volt. Én úgygondolom hogy a mai napig nem közömbös a neki a csaj!

Nemrégiben kért tőlem Iwiw meghívót! Kb 1xer ment fel hogy összegyűjtse az ismerőseit! És többet nem ment fel! Meg szerintem amikor én nem voltam melette nézegette a csajszit! Mert multkor hallotam hogy mondta hogy : nah\' új barátja van az Enikőnek!

Na erre akkor..?? És mikor rákérdezek miért érdekel?? erre elkezdi dehogyis! Meghogy Én hülye vagyok.. Jah mikor összejöttünk 2 évvel ezelött akkor láttam a telefonjában A névjegyzéknél a csaj nevét!

Azóta ugyan már nem látom.. De vajon még fűződik hozzá??

Ő volt az első Nő neki az életébe ... Ezért félek hogymég nem heverte ki !!!!

2009. szept. 16. 12:49
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Az első mindig első marad az életében. Ezen nem lehet változtatni, de az nem jelenti azt, hogy nem heverte ki. Csak jó szívvel gondol rá. Ne féltékenykedj, mert ez ellened hangolja. Idegesítő lehet az ilyen gyanúsítgatás. Ne szokj rá, ha jót akarsz.
2009. szept. 16. 12:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha pont rá fogsz féltékenykedni, akkor te magad kergeted őt oda, hogy rá gondoljon stb. Az első az tényleg mindig első. Én is néha gondolok a legelső szerelmemre, de már nem szerelemmel. Nézz magadba talán neked is van ilyen és téged is azért érdekel, hogy mi is történt azóta vele.
2009. szept. 16. 13:05
 3/5 anonim ***** válasza:

az exbarátnő az életének egy része volt. ennyi. engem is érdekel néha, hogy mi van az exemmel, mert szép időket töltöttünk együtt. pedig már lassan 8 éve külön vagyunk, ő is férjhez ment, nekem is több, mint 6 éve van új kapcsolatom.

az viszont már sokkal gázosabb, hogy turkálsz a telefonjában. ha nincs bizalom, akkor minek az egész kapcsolat?

2009. szept. 16. 13:16
 4/5 A kérdező kommentje:

Ácsi! Nem turkáltam a telefonjában anno 2évvel ezelött csak megnéztem mert új volt a telefon és végigpörgettem a neveket és akkor találtam erre!

De ez nem azt jelenti hogy turkáltam benne-.........

2009. szept. 16. 13:23
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Az én páromnak is Enikő volt az előttem levő "nagy" bnője.

:DDD

Egyébként szerintem nincs okod aggódni, hisz jó ideje veled van, ha akarta volna már "visszatáncolt" volna...

2009. szept. 16. 13:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!