Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon rosszban vagyok a...

Nagyon rosszban vagyok a nővéremmel, egy szobában alszunk mit csináljak? Eladnám, valakinek nem kell?

Figyelt kérdés

A nővérem 24 én 21, ő most kezdte a fősulit, én melózom éhbérért.

A nővérem kisebbségi komplexusos, nyavalygó, de tökéletes alakja van, én átlagos vagyok hozzá képest, de nagyon kemény, inkább magam oldom meg a problémáimat, minthogy panaszkodjak. Ő viszont lelki szemetesládának használja kicsiny családunkat, hiába beszélek meg vele mindent, nem tud változni, és szerintem igazából nem is akar, élvezi, hogy anyukám kiszolgálja.

Tényleg jó csaj, nem akarja valaki befogadni?

Mondjuk van egy sóher pasija, de csak panaszkodik nekünk, hogy csóró, meg hogy nem ezt érdemli.

Nem akarja valmi gáláns úr befogadni?

Még nagyon sokat kell melóznom, hogy elköltözhessek. :(

Biztassatok valamivel!

2009. szept. 15. 19:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hátha ő is szenved valamitől. Esetleg épp tőled. Előfordulhat, hogy irigyel, mert csinosabb, szebb stb. vagy, az is lehet, úgy érzi, hogy téged jobban szeretnek, próbáld beleélni magad, hátha rájössz, mi a hiba.
2009. szept. 18. 04:34
 12/16 A kérdező kommentje:

Menekülnék én, csak nincs miből...

Én beleélem magam a helyzetébe, és mint írtam ő külsőre amolyan ideális nő, én nyavalyoghatnék, hogy nem születtem szépnek. És most az oké, hogy engem basztat, de hogy az édesanyámat?! Egyedül nevelt minket, szerintem jó dolgokra, de mérhetetlen szemtelenségnek tartom, hogy a saját tehetetlenségét rávetíti, hogy miatta vagyunk szegények, és miatta nem talál egy rendes pasit.

Tiszteletlenség, szemtelenség. Persze tehet róla anyukánk is, hogy nem ment hozzá valami büdös vén szivarhoz rengeteg pénzzel... Ez lett volna az egyetlen lehetőség, hogy rendes anyagi körülmények közé kerüljünk, de nem tette. De én nem hibáztatom ezért, az ő helyébe én sem tennék ilyet, és inkább köpjön szembe a gyerekem, ha ezt nem érti meg miért nem tettem, de akkor agyő a sohaviszont nem látásra. Majd ő megcsinálja, ha akarja.

Tisztelem én azokat az anyákat, akik mindent megtesznek a gyerekeikért. Tisztelem. De amíg a napi betevőt, és alap cipőt, ruhát biztosítani tudom, addig nem lennék képes ilyesfajta érdek házasságra.

Manapság mindenki csak magára számíthat, a saját rafinériájára és belső erejére. A Nővérem ezt képtelen felfogni. Csak keseregni tud..

Megértem én őt, sőt együtt is érzek vele! Sőt, még egyet is értek vele sokmindenben! De akkor sem az anyukámat, a származásomat szapulom, hanem az energiákat a változtatásra fordítom.

2009. szept. 18. 09:07
 13/16 anonim ***** válasza:

A tesod miert nem megy hozza egy gazdag, szottyadt, oregszagu venemberhez? Anyukad nem tette meg ( az enyem is inkabb nevelt minket egyedul, alap fiztesbol )akkor tessek megmutatni,h hogy kellett volna csinalni! Menjen el dolgozni es akkor elkoztozhet!

Azt nem ertem,h hogy jon anyukad ahhoz,h normalis pasija legyen, talan sajat maga miatt nem talal senkit!

2009. szept. 18. 11:48
 14/16 A kérdező kommentje:
Sajna ő sem érti. :P
2009. szept. 19. 12:50
 15/16 anonim válasza:
HÁTHA TÉLEG JO NÉZ KI ÉS BEFOGADNÁM A SZOBMÁMBA:)BIZTOS JOL MUTATNA AZ ANYÁMON
2009. szept. 19. 23:33
 16/16 A kérdező kommentje:

Az anyádon?! :D

Tényleg jól néz ki!

2009. szept. 23. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!