Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez elég okot ad...

Szerintetek ez elég okot ad arra, hogy utáljanak az oszt. Társaim?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Végzős gimnazista lány vagyok. Általában nem szoktam ide írogatni de mostmár nagyon unom ami körülöttem történik és gondoltam tanácsot kérek én is.

Az a helyzet, hogy az osztályomban majdnem mindenki utál. Hogy miért? Hát ezt jó lenne tudni. Állítólag irigyek. Nem tudom mire. Én nem járok hetente bulizni, és nem iszok el 2-3000 Ft-okat hetente. De cserébe a szüleim ki tudják fizetni különböző koncerteknek az árát. Pl.: Most volt a Madonna koncert. Február 20.-án órákat álltam sorba a jegyért, még suliba se mentem, mert imádom azt a nőt, és kellett a jegy. A következő héttől állandó céltábla lettem, hogy mert nekem honnan volt 30.000 Ft-om "sokadikán". Nyáron betöltöttem a 18-at, és születésnapomra kaptam egy kisautót. Azért is cseszegetnek, mert az nekem miért van. Ja és a legjobb az volt amikor közölték, hogy én is zülledék vagyok, mert vannak meleg barátaim és felvállalom őket, mert mindegyik meleg barátomat imádom. Miért kell ezért egy komplett osztálynak utálni? Igen, nem szívesen veszek részt közösségi munkában mert taszít a hozzáállásuk a dolgokhoz, nem akarok se drogozni, se semmi. És ezért szerintük én antiszociális vagyok.

Én látom ennyire rosszul a helyzetet vagy szerintetek sem tettem semmit?????

Köszi a válaszokat előre is!

2009. szept. 15. 16:58
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
47%
szerintem tényleg ne foglalkozz velük....tudom milyen szarcsi mikor emiatt utálnak.Engem azért utáltak mert modellkedtem.....na de mindegy nemsokára egyetem vagy főiskola és ott nem lesz ám ilyen mert ott annyian lesznek hogy biztos találsz barátokat.Az ilyenek meg oda nem kerülnek be mint az oszt.társaid:D
2009. szept. 15. 20:25
 22/30 anonim ***** válasza:
81%
Majd az egyetemen mindenki hízelegni fog neked, hogy egy gazdag nő barátja lehessen. Az sem lesz jó, de elviselhetőbb.
2009. szept. 16. 01:08
 23/30 anonim ***** válasza:
60%
Szemét irigy köcsögök,ne foglalkozz velük,jövőre már nem kell a képüket bámulnod.Az osztályfőnököd meg no comment...
2009. szept. 16. 08:58
 24/30 anonim ***** válasza:
49%

Érdekes módon még senki nem írta vagy kérdezte, hogy ezeket az infókat honnan tudják az osztálytársak, osztályfőnök?

Kedves kérdező, egyszerűen ne oszd meg velük az életed eme részleteit, így sok gondtól kímélheted meg magad.

Nem hinném, hogy pisztollyal fenyegettek volna, hogy áruld el, milyen koncertekre mész a nyáron, esetleg ne autóval járj iskolába, vagy parkolj messzebb, hogy ne irritáld a népet. Ne kérkedj a dolgaiddal.

Igen, irigyek rád, de a birkaszellem is közrejátszhat, nem hinném, hogy mindenki utál ott téged, de valszeg lehet ott egy hangadó, aki után megy a többi. A tanárok fizetése meg köztudott, hogy nem a legmagasabb, bár attól még tényleg bunkóság emiatt egy diáknak beszólni.

Ami neked természetes lehet, az másnak nem annyira (meleg barátok pl.) ez amúgy is elég érzékeny téma sok embernél.

Valszeg nehéz utolsó éved lesz, ahhoz kitartás.

2009. szept. 16. 10:46
 25/30 anonim ***** válasza:
73%
Ha végzős vagy, akkor tényleg csak a tanulmányaidra figyelj! Irigyek az osztálytársaid, ez nyilvánvaló. Nekünk nincs autónk a családban se, mert egyszerűen nem engedhetjük meg magunknak. Semmilyet se kicsit se nagyot.. Szóval ne törőd velük ha ez az utolsó éved akkor mindjárt végzel, erre gondolj, és adj bele mindent a tanulásba! Sok sikert!
2009. szept. 17. 11:30
 26/30 anonim ***** válasza:
37%
Ez jó kérdés, honnan tudják mindezt? Ha mindenképpen suli helyett akarsz Madonna koncertre menni, legalább mondd azt, hogy beteg voltál, ha tudod, hogy ilyen a hozzáállásuk! Nem kell beszélni róla! Lehet, hogy a te viselkedésed is az oka annak, hogy ilyenek. Gondold végig, nem beszéltél egy kicsit túl sokat arról, hogy te ilyen dolgokat kapsz, meg olyan koncertekre jársz? Képzeld magad az ő helyükbe, akinek a kajára és rendes ruhákra valót is nehéz előteremteni, az mit szól, ha állandóan ezt kell hallgatnia. Persze lehet, hogy nem vagy hibás, de azért egy kicsit gondold végig, hogy te nem mondtál-e semmi olyat, ami miatt utálhanak!
2009. szept. 20. 16:03
 27/30 anonim ***** válasza:
Velem pont ugyan ez van.Senki az osztályban észre se vesz inkább,vagy ha igen akkor is csak sértegetnek.Én meg csak simán ignorálom őket.
2009. okt. 28. 21:08
 28/30 anonim ***** válasza:
0%
Én mondjuk ezt el sem bírom képzelni.Nekem is van kocsim ,divatos márkás ruhákba cipőkbe járok de velem nem ellenségesek.Nem lehet hogy van a viselkedésedbe is valami???Vagy ekkora különbség egyetem meg középsuli közt?
2009. okt. 28. 21:15
 29/30 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz velük. Ők 30 ezret elisznak 1 hét alatt a bulikban. Legalább Te normális dologra költötted. Majd, ha felnőnek, ami gáz, hogy végzősen még nem fejlődtek emberi szintre, szóval majd akkor fogják bánni. Ja és a sok pia majd tönkre teszi az életüket. Neked lesz egy boldog családod, sok pénzed. Meg tudsz adni majd bármit a gyerekeidnek, ők pedig majd szétbulizzák az agyukat. Drogosak lesznek, és segélyekből fognak élni munka nélkül, Nekem ez a véleményem azokról, akik még végzősként is így állnak dolgokhoz. Oké, hogy buliznak és isznak, de ha valaki nem ugyan ezt csinálja, az már nekik gáz. Na nekem meg az a gáz, amit ők művelnek... Amikor itt is a nálam fiatalabb cigizik, piál, bulizik, mert az a menő. Hát hajrá. Mindenki úgy teszi tönkre az letét, ahogy csak tudja. Neked pedig kitartást és fel a fejjel.
2010. márc. 14. 18:35
 30/30 anonim ***** válasza:
nyomik
2010. máj. 2. 14:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!