A testvérek az ilyesmit elszokták egymásnak mondani?
Meghúztam a feleségem húgát:)
Szerintetek elfogja mondani a feleségemnek?
Ha esze van nem mondja el. Miért veszne vele össze feleslegesen?
Viszont ha nincs esze és megszólal benne ez a lelkiismeret vagy micsoda, akkor elmondja.
Félek nem lesz esze.
Te százalékosan mennyi esélyt adnál arra, hogy elmondja?
Az anyját egy 10 évvel ezelőtt kipróbáltam volna szívesen. Az apja meg szerintem inkább a Te zsanérod lehet;)
#9,#10
Nem tudom mi ebben az olyan hihetetlen?:) Vagy ahhoz, hogy ezt leírjátok nem kelletek az agytekervényeiteket túlságosan megdolgoztatni? Így az egyszerűbb mi?:)
Milyen Úr? Ki Ő?:)
A feleségem érzéseit évek óta lesz@...
Elfogok válni tőle csak most nem lehet. Anyagilag nem lenne túl előnyös. Majd max egy év múlva. Addigra tudom megoldani, hogy ne kelljen neki szinte semmit fizetni a váláskor.
Egyedül ezért aggódok, hogy megtudja. Akkor válna, ami anyagilag eléggé fájna nekem.
Ha esze van, akkor elmondja, és ha a feleségednek is van esze, akkor azonnal elhagy.
Azt már tudjuk hogy neked nincs, mert akkor nem tettél volna ekkora b.romságot.
" Az apja meg szerintem inkább a Te zsanérod lehet;) "
Úristen ezen mekkorát röhögtem! :D Zsanér vagy zsáner, végülis tökmindegy...
Szerintem inkább menj aludni, ne égesd tovább magad, semmi értelme.
Egy valamit jól jegyezz meg: téged még egyszer nagyon meg fog leckéztetni az élet.
És ezt biztosra veheted. :)
Pedig látszik a kérdező stílusán, hogy szorult belé értelem.
Kár, hogy mellé ennyi rosszindulat is.
Meg nárcizmus.
Remélem sose botlok ilyen emberbe... :(
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!